2777
2789
عنوان

شامپو خوب

155 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها،اگه براتون مقدوره یه شامپو خوب برای موهای خشک بهم معرفی کنید،ممنونننننن راستی زیاد هم گرون نباشه دیگه نهایتا ۱۰۰ تومن باشه،ممنون

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد رنگ کردن اگه مو خیلی خشک  شده باشه  و قابل شونه کردن  نباشه  چه مارک شامپو خوبه؟؟

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
شامپو کراتینه مای بزن خیلی خوبه قیمتش نمیدونم چنده ولی پایینه

کراتین میکنه یعنی مو رو؟موهای من فره،یعنی حالت داره نمیخوام حالت دار بودنش از بین بره اخه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
شامپو کراتینه مای بزن خیلی خوبه قیمتش نمیدونم چنده ولی پایینه

من موهام و رنگ نکردم اخه،بعد داخل گوگل هم زده برای موهای رنگ شده

کراتین میکنه یعنی مو رو؟موهای من فره،یعنی حالت داره نمیخوام حالت دار بودنش از بین بره اخه

یبار بزن به امتحانش می ارزه نخواستی دیگه نخر ازش 

شامپو های مختلف رو امتحان کن هرکدوم دوس داشتی دائمی بزن

🛑 لایک نکن 🛑
نه واسه موهای رنگ شده نیست 

ممنون عزیزم،بعد موها رو کراتین میکنه؟