2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته دوقلو

378 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند روز پیش تایپیک‌زدم که خیلی حالم بده ی بچه کوچیک دارم ولی ناخاسته باردار شدم... رفتم سونو وقتی یهویی گفت دوتا ساک داری خشکم زد ...جنینم نیست توشون ،ولی گفت انقدر خونریزی کرده نمیمونه ،بردم پیش دکترمم نشون دادم گفت اینا نمیمونن ، من این روزا فقط استفراغ داشتم از تهوع بالا بخاطر دوقلو بودن و بتای بالا بود ، دکتر گفت اگه تحمل این وضعیتو نداری میخای زودتر بیوفته جوشونده جعفری بخور برام قرص سقطم نوشت نگرفتم هنوز ، برای قاعدگی زودتر بنظرتون تاثیر داره گرمی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر خوبه خوده خدا برا ادم تصمیم بگیره خیلی قشنگه اگه عاشق خدا باشی عاشق مصلحتهاتم میشی حتما خدا میخواسته .من عاشق خدام .عاشقش باش بخاطر خدا دوتاشونو بزرگ کن چون اون میخواسته و تو هم ذره ای دخالت نداشتی

وای من چی نوشتم شما چی خوندین، میگم خونریزی شدید کرده هر دوتاش اصن نمیمونه ، من خودمم بچه نمیخام الان تواناییشو ندارم بچم کوچیکه کسیو ندارم ، درسته میگید خدا خاسته ولی طبیعت بدن انسانم هست یه اتفاقی رخ داده ک تبدیل ب حاملگی شده ، ادم باید توان نگهداریشم داشته باشه اصلا جنینی وجود نداره که بخام از بین ببرمش فقط دوتا کیسه ی خالیه...