2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن تازگیا...

772 بازدید | 58 پست

من پریروز یکم بدنم کوفته بود بعد تب شدید کردم و بدن درد بیشتر شد

استامینوفن و سرماخوردگی و ناپروکسن و فکسو فنادین مرتب خوردم

الان بدن دردم خوب شده همون شبم تبم خوب شد

الان گلوم یذره درد میکنه و صدام گرفته

راستی مرتب اب گرم و دمنوش اویشن و اب هویج و ابلیمو عسل و ... هم خوردم

برای گلوم چی بخورم؟ که خوب بشه...

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

منم همینم دکتر گفت کروناس ضعیفه، من برا گلو درد تئوفیلین جی خوردم یکم بهترم ولی آبریزش بینی دارم 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کرونا تازه کرونا گرفتم مردم از درد 

وای دردش خیلییببی بد بود یکروزونیم درد داشتم نمیتونستم بخوابم یا بشینم 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من سه هفته ست صدام خوب نشده ولی درد ندارم ویتامین رو ول نکن و آبجوش عسل اگر اولش می رفتی دکتر تو سرمت احتمالا از خانواده چرک خشکن ها رو می زد ولی الان خدارو شکر خوبی  بخور هم اضافه کن بزار سینوس هات التهابشون کم بشه

من ۱۰ روزی هست درگیرم

تب نداشتم

روز اول پادرد داشتم

بعدش فقط سرفه

دخترم دو روز کامل تب داشت بعدش طرفه

همسرمم حالت تهوع و سرفه

من مشکوک ب بارداری هستم اصلا دارو نخوردم خیلی اذیت شدم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم همینم دکتر گفت کروناس ضعیفه، من برا گلو درد تئوفیلین جی خوردم یکم بهترم ولی آبریزش بینی دارم&nbs ...

اره دکتر به منم گفت این کرونا زور نداره خیلی

الان چندروزه ؟ برای ابریزشت سرماخوردگی فکر کنم اثر کنه

منم یکم ابریزش داشتم نمیدونم اثر کدوم قرص بود بند اومد

قرص مترونیدازول   هر شش ساعت بنداز  اگ درصد ۲۵۰ خریدیش    اگ ۵۰۰ بود هرروز بنداز

برای گلودرد خوبه؟

باشه حتما مرسی🌷

منم همینم دکتر گفت کروناس ضعیفه، من برا گلو درد تئوفیلین جی خوردم یکم بهترم ولی آبریزش بینی دارم&nbs ...

این شریت عالیه برای گلو درد من گلوم انگار بوته خار بود اینو خوردم اب رو اتیش بود نگهش داشتم 

من سه هفته ست صدام خوب نشده ولی درد ندارم ویتامین رو ول نکن و آبجوش عسل اگر اولش می رفتی دکتر تو سرم ...

ویتامین ث یا مولتی ویتامین؟

مامانم تو سرمش امپول زدن ولی فعلا که خوب نشده

تو سرمشم یکی سفازولین زدن و ویتامین سی و ...

که من به شدت ب سفازولین حساسیت دارم، نمیتونم تزریق کنم

ایشالله زودتر خوب بشی