2777
2789
همشو؟

یعنی چی هممه شو؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
تنها درسم این بود که به هر کی خوبی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد تازه اون طرفم باهام بد شد حتی یک بچه ولی ب ...

می دونی چرا.‌ خدا میگه از من مهربون تر برای بنده هام نیست. پس وقتی برای کسی دل می سوزونی انگار خدا را نعوذبالله زیر سوال می بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟😐

نمیدونم دیگه ولی واقعا همینطوره البته به آدمی که میگید هم بستگی داره

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

به عینه تو زندگیم دیدم خوبی کنی خوبی میبینی و بدی کنی بدی.

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

از ادما انتظار هر کار و برخوردی رو داشته باش 

زود اعتماد نکن

دوستای زیاد و حذف کن 

بدی کنی اول دودش تو چشم خودت میره

درمورد کارای مورد نظر آیندت به دور و اطرافت نگو حتی همسر حالا مجازی بگی طوری نی 

زیادم حرف نزن ک یهو رشته کلام از دستت بره چیزای بگی ک نباید حرف باید کم و سنجیده باشه

با هر کسی فقط چون فامیله یا آشناس رفت و آمد زیاد نکن 

ب تمام سوالات فضول اطرافیانتم واجب نیس جواب بدی 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
چون کارما چن تا قانون داره درباره مسائل مختلف

اهان از اون لحاظ بله...اعتقاد دارم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤