2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فرزند نداشته باشی پاک میشه...

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
من میخام واسم ننویسن

قبلا میشد از وقتی شناسنامه جدید ها اومد که سبز رنگه اصلا نمیشه البته قبل هم احتمالش کم بودا چون به هر حال ثبت شده 

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲
اگر فرزند نداشته باشی پاک میشه...

نه فرزند ندارم دوره عقد جدا میشم چون باکره نبودم اسمش پاک نشد  میخاستم ببینم اگه درخواست المثنی بدم دوباره اسمش می‌نويسن یا نه

نه دیگه پاک میشه وقتی شناسنامه عوض بشه و المثنی میدن

فکر نکنما ... مطمئنی ؟ ما چون ی بار المثنی گرفتیم همه چی داخلش ثبت میشه

نه فرزند ندارم دوره عقد جدا میشم چون باکره نبودم اسمش پاک نشد  میخاستم ببینم اگه درخواست المثنی ...

اینو دیگه نمیدونم...یکی از دوستام باکره بود پاک کردن واسش

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
فکر نکنما ... مطمئنی ؟ ما چون ی بار المثنی گرفتیم همه چی داخلش ثبت میشه

مامانم عوض کرد اینطوری بود نمیدونم‌والا پس واسه چی المثنی میگیرن همون شناسنامه خودشون با مشخصات هست دیگه

الان کسی که جدا میشه اگه قبل عروسی باشه و باکره باشه شناسنامه رو عوض میکنن و اسم‌پاک میشه ولی بعد عروسی باشه شناسنامه عوض میشه ولی المثنی میدن اکه قراره مشخصات باشه چرا پس عوض میکنن 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
مامانم عوض کرد اینطوری بود نمیدونم‌والا پس واسه چی المثنی میگیرن همون شناسنامه خودشون با مشخصات هست ...

من فکر میکنم المثنی رو همینطوری نمیدن و دلیل باید داشته باشه مثل گم شدن و اینا 

ما خیلی وقت پیش عوض کردیم نمی‌دونم والا

ینی نمیگن برو دفتر خونه ای که طلاق گرفتی مجدد مهر طلاق بزن تو شناسنامت😐😐

راستش نمیدونم‌شناسنامه مامانمم دم دستم نیست ببینم مهری چیزی هست یا نه ولی یادمه جدید گرفته بود مشخصات پاک شده بود

من فکر میکنم المثنی رو همینطوری نمیدن و دلیل باید داشته باشه مثل گم شدن و اینا  ما خیلی وقت پی ...

منم شک کردم 

بهتره با وکیل مشورت بشه تا گمراه نشن