حس کردم درد زایمانه نمیدونم بود یا نه خیلی شدید بود بعد دو سه دقیقه آروم شد البته رفتم دشویی نشستم یه ذره درد گرفت اومدم دراز کشیدم خیلی درد گرفت خوبه چند روز قبل یکم وسایل ضروری نی نیم خریدم منظورم لباس ست بیمارستانی 😍
دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وایییی ایشالاه سالم بیاد بغلت نی نیت فقط ماه آخر مواظب باش و حتما توالت فرنگی بگیر به بچه فشار نیاد یا بتد ناف نچرخه دور گردنش خدایی نکرده بعد زایمانتم بدرد میخوره تازه
عشق فقط یعنی خدا من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
عزیزم نی نی تون گلپسره بعد زدن امپول چند تا اقدام داشتید؟؟؟؟
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭