2777
2789

حس کردم درد زایمانه نمیدونم بود یا نه خیلی شدید بود بعد دو سه دقیقه آروم شد البته رفتم دشویی نشستم یه ذره درد گرفت اومدم دراز کشیدم خیلی درد گرفت خوبه چند روز قبل یکم وسایل ضروری نی نیم خریدم منظورم لباس ست بیمارستانی 😍

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان تا باشه از این دردا    ایشالاه پنجمیش  بیاری دسشویی رفتی شابد به شکم فشار اومده نی نی اذیت شده دردت گرفته

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
ای جون منم دعاکن

حتما عزیزم 🤲ولی الان درد زایمان نمیخام😂دو سه هفته دیگه فعلا زوده اصلا آمادگی ندارم

ای جان تا باشه از این دردا     ایشالاه پنجمیش  بیاری دسشویی رفتی شابد به شکم فشار ...

نه همین یکی کافیه😂فعلا دیگه بچه نمیخام😂👶اره خودمم همین حس کردم شوهرم بیدار کردم گفت فردا برم ببینم اگر شد برات دشویی فرنگی بخرم

نه همین یکی کافیه😂فعلا دیگه بچه نمیخام😂👶اره خودمم همین حس کردم شوهرم بیدار کردم گفت فردا برم ببین ...

چند ماهته گلم وایییی نی نی   چیه جنسیت

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
تازه رفتم ماه۹ پسر عزیزم

وایییی ایشالاه سالم بیاد بغلت نی نیت فقط ماه آخر مواظب باش و حتما توالت فرنگی بگیر به بچه فشار نیاد یا بتد ناف نچرخه دور گردنش خدایی نکرده بعد زایمانتم بدرد میخوره تازه 

منم این چند روز میرم تو ماه نهم 

دیشب زیر شکمم درد وحشتناکی گرفت فکر کردم درد زایمانه بعد یک ساعت خوب شد تا الان هم بخاطر سوزش معده نخوابیدم 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
منم این چند روز میرم تو ماه نهم  دیشب زیر شکمم درد وحشتناکی گرفت فکر کردم درد زایمانه بعد یک س ...

بسلامتی عزیزم فکر کنم به این درد ها میگن ماه درد،برای سوزش معده واسه من فقط ماست شیرین جواب میده همین کن میخورم خوب میشم

وایییی ایشالاه سالم بیاد بغلت نی نیت فقط ماه آخر مواظب باش و حتما توالت فرنگی بگیر به بچه فشار نیاد ...

باشع عزیزم سعی میکنم بخرم خیلی ممنونم 

بسلامتی عزیزم فکر کنم به این درد ها میگن ماه درد،برای سوزش معده واسه من فقط ماست شیرین جواب میده همی ...

پس منم امتحان میکنم مرسی

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
باشع عزیزم سعی میکنم بخرم خیلی ممنونم 

سلام عزیزم 

عزیزم نی نی تون گلپسره بعد زدن امپول چند تا اقدام داشتید؟؟؟؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم  عزیزم نی نی تون گلپسره بعد زدن امپول چند تا اقدام داشتید؟؟؟؟

سلام عزیزم ،خیلی تا دوسه روز هر روز ۴,۵بار😂