2777
2789
عنوان

بنظرتون با این شرایط کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
رفتی به دختره پیام دادی کی هستی و سوال پیچی کردی؟😐 من بودم اصلا جوابتم نمی دادم خیلییی ادم شکاکی ...

خب منم همینجا شک کردم که اینجوری جواب داد …یا خود نامزدم هس طرف یا یکی که میشناستش

من اخه میگم خودشه تازه …دختره یجا کفت من نمیشناسمش کیه دارم نصیحتت میکنم..چونکه پیج نامزدم من رمزش د ...

میگفتی تو اصلا چه حقی داری که من و نصیحت میکنی 

به توچه زندگیه من ؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی تو اصلا چه حقی داری که من و نصیحت میکنی  به توچه زندگیه من ؟؟  

گفتم گفت چونکه منم میخوام کمکت کنم چون هم جنس هستیم …اما من شک دارم خودددش هس خود نامزدمه این پیج نیس؟؟؟؟

مشوکه

اصلا تیکه کلام هایی گفت شبیه نامزدم حرف میزد من میگم خود نامزدم هس فقط میکم چرا اینقدر احمق که پیج فیکش بیاد با پیج اصلیش که منم دارم فالو کنه که لو بره …

دختره اصلا نگفته باهاش در ارتباط نیست چقدر بی حیاست 

یجا اخرش گفت نمیشناسم من ولی خیلی جاها گفت اگه من بشناسم طرف برات بد میشه که پیگیری …..حالا یا دختره میشناخته نامزد من یا خود نامزدم هس پیجه 

درک نمیکنم این مدل رابطه رو ! 

اینقدر شکننده !؟ یه نفر فالوش کرده که نمیشناسی و بعد دنبال اینی که‌کی ه ؟! تو‌مگه تمام آشناهاش رو میشناسی؟

من بعد این همه سال همه ی آشناهای شوهرم رو نمیشناسم!

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
درک نمیکنم این مدل رابطه رو !  اینقدر شکننده !؟ یه نفر فالوش کرده که نمیشناسی و بعد دنبال اینی ...

آشنا نبود که …طرف هرکی بود یا دنبال شر بود یا پیجه پیج خود نامزدم هس 

اصلا تیکه کلام هایی گفت شبیه نامزدم حرف میزد من میگم خود نامزدم هس فقط میکم چرا اینقدر احمق که پیج ف ...

خب دیگه حتما حواسش به این چیزا نبوده دیگه فکر نمیکرده پیگیر بشی 

آشنا نبود که …طرف هرکی بود یا دنبال شر بود یا پیجه پیج خود نامزدم هس 

خب برا تو‌ آشنا نبوده.

آشنای اون ه.

میری سوال پیچش می کنی ، حق داره فحش بده!

به نظرم خیلی بچه ای . مطمئن هستم از این ارتباط ضربه می خوری و ..... 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
خب برا تو‌ آشنا نبوده. آشنای اون ه. میری سوال پیچش می کنی ، حق داره فحش بده! به نظرم خیلی بچه ای ...

نه جانم آشنا نبود هرکیه دوس دختر سابقش بود احتمالا چونکه گفت من اگه باهاش بودم دوست بودم ..آشنا نمیگه این حرفه