یه پیج دختر تو فالوور نامزدم بود که بهش گفتم به دختره کی هستی فلانی میشناسی گفت از خودش بپرس بعدم گفت اگه باهاش در ارتباط باشم فرضا برات بد میشه اخرم گفت اره بتوچه با کی بودم در صورتی که من اصلا نگفتم با کی هستی یا نیستی ..نامزدم هم که بهش گفتم طرفداری حرف دختره میکرد که منظوری نداشته و اینکه من حتی جلوش نفرین دختره کردم عمدا که گفتم صاحب پیج بمیره گفت امین ..من حسم میگه پیجه خود نامزدم هس چونکه حرف زدنش ی تیکه هاییش مثل نامزدم بود و اینکه دوس دختر سابقش هم توی فالوور دختره بود و اینکه مدام طرفداری میکرد و الانم کلا افلاین شده پیجه دیکه …حسم میگه خودشه پیج دخترونه زده و اینکه موقعی که دختره داشت جوابم میداد تو بازی بود نامزدم پس حتما ی گوشی دیگع داره …نظر شماها چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پیام دادم ببینم نامزد منو میشناسه این حرفا جوابم داد که از خودش برو بپرس و برات بد میشه اگه باهاش باشم فرضا نباید بیای لز طرف مستقیم بپرسی و اینکه کفت دارم نصیحتت میکنم و در اخرم بدون سوالی گفت بتوچه با کی بودم و بلاک کرد و حرفاشم ی تیکه کلام هاییش مثل نامزدم بود که شک کردم و نامزدم همش دفاع میکرد قصدی نداشته