2777
2789
عنوان

برنامه ی کنترل گر از راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 6474 بازدید | 31 پست
یس کنترل کامل دسته ولی اول باید یه جوری نصب کنی تا نفهمه

چجوریه میشه بهم بگی؟از گوگل باید دان کنم یا جی و چحور رو گوشی مقابل نصب کنم ک نفهمه

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانما برنامه معرفی کنید برای کنترل گوشی از راه دور

https://hamyargps.com/blog/androrat-phone-hacking-software/

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

چند از کجا بخرم

• گزارش تماس ها، پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین
  • ارتباطات کامل شبکه های اجتماعی همچون تلگرام، واتساپ
  • اعلام موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه
  • تعیین محدود تردد با اعلام ورود و خروج از محدوده مشخص
  • برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها
  • هشدار و اسکرین شات هوشمند در صورت تایپ کلمات غیراخلاقی
تو این سایت دوتا روش گقته ک اولیو خودت دذس مسکنس اموزشداده ولی ذومی رو میخری

من چیزی که فهمیدم اون برنامه رو میخری .پشتیبانی  یه ماهه تا ۲ ساله داره..دیگه متناسب با پشتیبانی بیشتر یا کمترش شما هزینه میدی. میتونی به خودشون زنگ بزنی کامل توضیح میدن برات

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

من چیزی که فهمیدم اون برنامه رو میخری .پشتیبانی  یه ماهه تا ۲ ساله داره..دیگه متناسب با پشتیبان ...

اون اره ولی بالا گفته برین تو سایت هاست درس کنین و این حرفا خب اون ی روش دیگس دا

یس کنترل کامل دسته ولی اول باید یه جوری نصب کنی تا نفهمه

شما کدوم برنامه رو میگین؟

اون اره ولی بالا گفته برین تو سایت هاست درس کنین و این حرفا خب اون ی روش دیگس دا

ن فک نکنم همچین چیزی باشه.شما زنگ بزنین به خودشون