2777
2789
عنوان

هزارپا داخل گلدون

894 بازدید | 11 پست

امشب داشتم گلامو اب میدادم دیدم تو گلدون پر از هزارپای ریزه😭

خیلی میترسم چندشم میشه 

اگ راه کاری برای ازبین بردنش هست بگید ممنونم

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خاطره بچگیم افتادم🤧🤧🤧😑😑😑😑مادرشونو کشتیم بعد تا یک هفته بچه هزارپا میکشتیم

وای😩

خیلی چندشن بااون شاخکاشون 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

وووویییییی  

پررررررر   هزارپا ریز 😨😨  بنظرم بذارش بیرون دیگه به درد نمیخوره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
گلت رو ببر گل فروشی خاکش عوض کنه برات

دوماه پیش عوض کردم سم داد گف بریز هزارپا درنیاره

ولی اثر نداشت

وووویییییی   پررررررر   هزارپا ریز 😨😨  بنظرم بذارش بیرون دیگه به درد نمیخوره& ...

اخه گل دوماه خریدم حیف بود😩

من فوبیای الانم دقیقاااا بخاطر اون خاطره چندش بچگیه از هیچ موجودی اندازه هزارپا نمیترسم

یعنی هی بزرگ میشن؟

ممکنه از گلدون بیان بیرون؟

بزرگ که طول می‌کشه اما اگه میتونی گلدون رو بذار بیرون از خونه...البته کوچیکاش خطرین توی گوش ممکنه بر ...

ممنونم عزیزم ❤️