2777
2789
نه با گوشت قرمز

چرا زحمتی که مادرت برات کشیده رو قدر نمیدونی

اون همین قدر تونسته دستش درد نکنه

اگه بچت هم اینکارو کنه و عکس قورمه سبزیتو تو سایت عمومی بزاره چیکار میکنی؟

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی خونه مامانم بودم سحرهای ماه  رمضون برامون همیطوری آبکی خورشت کرفس میزاشت... همیشه به خواهرم‌میگیم یادش بخیر چه میچسبید همون خورشت های جانیفتاده ... عزیزم اینا برات خاطره میشن و میشن بهترین دستپخت دنیااااا

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

تو این سایت هرچی  بگی برعکسش رو میگن ،،

فقط میخوان مخالفت کنن با استارتر 

حااذاکه می‌گفت بیاین ببینین چه قرمه سبزی مامانم پخته ,,,همه میگفتن این چیه اح اح

الان دیگه همه میگن بد نیست و مگه چیه و سبزی ضرر داره سرخ بشه و فلان 

خدایی راست میگه دیگه ،،،،،من فکر کردم اش رشته هست !!

انگار سیزی اش هست 

خب سیری قرمه باید کامل ریز و سرخ شده باشه دیگه ،،،،

😅دقیقا حالا دوس پسرم غذای مامانش میاره خیلی خوشمزه ست بعد میگه تو هم بیار روم نمیشه ببرم

پس بگو شیطون😉 واسه همینه بهش گیر میدی . اصرار هم داری خودت بپزی 😂😂

برو یه پرس غذا از یه رستوران عالی سفارش بگیر بذار تو سفرتاس ببر برا شازده فِر بگو مامانم پخته 😂😂😂