2777
2789

چشه 

کجا رفته 

نیستش 

دلم سوخت براش کامنت گذاشتم خبری ازش نشد که نشد

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

اسم کاربریش چی بود

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم؟

ندیدمش تا حالا

یکی خیلی قسم و قران میده و همه تاپیکاش اینه برام دعا کنید بختم باز شه،و قفل میکنه،قسم میده که ادم تنش میلرزه خداشاهده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

والا منم زشتم ولی خب چیزی که دست خود ادم نیست چرا باید غصه بخوریم من حتی چند سال قبل به خاطر این موضوع تا مرز خودکشیم رفتم چون یه دختر عموم رفت بود همه جا گفته بود فلانی چقدر زشته ولی دیدم ارزشش رو نداره دیگه اصلا ناراحت نمیشم

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ
اسم کاربریش چی بود

Doktoor

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
جالب اینجاست که متاهلم هست انگار بچه هم داره

وااای یا خدا این دیگه چه سمی هست 

خاک عالم بر سر آدمای بی ذات و خائن

والا منم زشتم ولی خب چیزی که دست خود ادم نیست چرا باید غصه بخوریم من حتی چند سال قبل به خاطر این موض ...

عوووو آدم بخاطر قیافه غصه بخوره!؟

این اصن انگاری هدفش یه چیز دیگه بود 

احتمالا می‌خواسته بیاد نظر خانما رو بدونه که هرکدوم چراغ روشن کرد واسش بره نخ بده

کدوم؟ ندیدمش تا حالا یکی خیلی قسم و قران میده و همه تاپیکاش اینه برام دعا کنید بختم باز شه،و قفل م ...

😂😂🤣

چرا خائن حالا؟ 

زن و بچه داره بعد تاپیک میزنه می‌خوام برم سرقرار سرم سوخته قبولم میکنه دختره یا نه

یا می‌گفت من زشتم یا نه چون هر دختری میبنم پا نمیده و از اینجور حرفا

عوووو آدم بخاطر قیافه غصه بخوره!؟ این اصن انگاری هدفش یه چیز دیگه بود  احتمالا می‌خواسته بیاد ...

بچه بودیم دیگه خواهر ولی واقعا شنیدن اینکه چرا انقدر زشتی یا زشتی خیلی دردناکه خیلی زیاد

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ
بچه بودیم دیگه خواهر ولی واقعا شنیدن اینکه چرا انقدر زشتی یا زشتی خیلی دردناکه خیلی زیاد

میفهمم عزیزم 

برا اونایی که راجع به قیافه بقیه اظهار نظر میکنن شدیداً متأسفم

هااا نه اون که من میگم خانم هست

اهاا پس این احتمالاً مجرده 

ولی به هر حال خیلی بده میخواد چراغ براش روشن کنن🙄