2777
2789
عنوان

اهمیت معدل!

658 بازدید | 9 پست

خواهر من کلاس هشتمه، ما مشهد زندگی میکردیم و اونجا مدارس از زمانی که خواهرم کلاس ششم بود تا نوبت اول هشتم مجازی بود

ما به دلایلی به شهر کوچیک تری مهاجرت کردیم و اونجا مدارس حضوری برگزار میشد!

خواهرم هم به دلیل تدرس بد معلمای قبلی خیلی عقب بود، سه سال مجازی درس خوند و حضوری امتحان داد معدل نوبت دومش شد ۱۵ و نیم

معدل راهنمایی تاثیر داره تو انتخاب رشته و دبیرستان؟ چند روزه اصلا گوشه گیر شده انقدر حالش بده حتی سر امتحاناش بردیمش بیمارستان دکتر بهش قرص ضد سکته داد!

درساش عالی بودن پایین ترین نمرش ۱۸ بود سر این انلاین بودن مدارس اینطوری شد:) میشه بگید تاثیر داره یا نه؟

معدل نهم خیلی بیشتر مهمه

معدل نهمش بالا باشه هر رشته ای بخواد میتونه بره

بعدشم فقط که خواهر شما آنلاین درس نخونده سطح سواد همه دانش اموزا پایین اومده

حالا سال دیگه حضوری میشه موتورشون گرم میشه

بله مهمه اما بیشتر نهم ، اگه هدفش تجربی و ریاضی نباشه ، مشکلی براش پیش نمیاد موقع انتخاب رشته

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهم مهمه فقط

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
معدل نهم خیلی بیشتر مهمه معدل نهمش بالا باشه هر رشته ای بخواد میتونه بره بعدشم فقط که خواهر شما آن ...

برای یه چیزی مث تجربی نمره مهمه ، حتی اگه معدل نهم ۲۰ باشه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
برای یه چیزی مث تجربی نمره مهمه ، حتی اگه معدل نهم ۲۰ باشه

نگفتم مهم نیست

وقتی نمره بالا باشه معدلم طبیعتا بالا هست

هفتم ضریب ۱ هشتم ۲ و نهم ۳ هست عزیزم

ما داشتیم با معدل ۱۴ اومدن تجربی

نهم مهمه هفتم و هشتم ضریب معدل فقط یک هست نهم ضریبش سه نگران نباشه نهمشو خوب بخونه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
نگفتم مهم نیست وقتی نمره بالا باشه معدلم طبیعتا بالا هست هفتم ضریب ۱ هشتم ۲ و نهم ۳ هست عزیزم ما ...

خوشبحالش😐💔 الان خیلی سخت گیره یادمه مشاورامون میگفتن نمره علوم و ریاضی 17 به بالا

چی میخواد بره که انقدر استرس داره 

تهش چیه تجربی پذیرشش نکردن ببریدش غیر انتفاعی نشد ببریدش همون دولتی بگید ما کل کمک مردمی به علاوه شیرینی و میدیم از این ببعدم قرار شده هدف دار درس بخون تموم شد استرس نداره که