2777
2789
عنوان

درمان این جوش ها+عکس

340 بازدید | 38 پست
دوستان دوست صمیمیم جوش زیاد داره و برای همین هر چی بهش میگم باهام بیاد بیرون نمیاد،از خود طرف اجازه گرفتم برای گذاشتن عکس جوش های و لطفا اگه میدونید بگید تا راه درمانشو اسکرین بگیرم بفرستم براش؛هستید عکسو بزارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبخوام بزارم اما عکسا نمیان بالا که بزارم

باشه هر وقت گذاشتی برام ریپلی بزن یا تگ کن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین فکر کنم دوستت الرژی داره به چیزی که اینقدر بد صورتشو قرمز کرده و مطمعنم که دست هم میزنه فعلا یه ژل ضد جوش بخره بزنه رو جوشاش روزی دو سه بار و دست هم نزنه بهشون  ژل شست  و شو صورت بخره هر شب قبل خواب صورتشو باهاش بشوره 

ابرسان مخصوص پوستشم بگیره کامان خوبه قبل خواب بزنه 

اگه تونست یه سر  تا دکترم بره 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
ببین فکر کنم دوستت الرژی داره به چیزی که اینقدر بد صورتشو قرمز کرده و مطمعنم که دست هم میزنه فعلا یه ...

گفت انواع کرم و پماد و ژل برای از بین بردنشون گرفت اما اصلا نتیجه نداد