2777
2789
عنوان

مهره مار کیا اعتقاد دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5125 بازدید | 51 پست
گلم من مهره مار نداشتم ولی سنگ موکلدار‌ داشتم  و میدونم خیلی راست هست خیلیی یعنی شک نداشته باش ...

ولی من از چیزای موکل دار میترسم حقیقتش، چون داری یه نیروی وارد زندگیت میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟ شانس میاره براتون؟  میشه لطفا توضیح بدین

بله سنگ موکل دار اگه از کسی که واقعا کارش اینه بگیرید چرا که نه من خودم گرفتم واسه طلاق میخاستم در عرض ۳ ماه کارم رو به راه شد یجور زبون بند قوی بود که کارمو حل کرد یه گردنبند هست انگشتر هم هست بستگی داره بخودت با کدومش راحتری واسه همه چیز هم هست بخت گشایی نمیدونم زبون بند و.... باید اعتقاد داشته باشید 

قبول کردم 

اره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
عزیزم اصلش حدود ۴۰  ۵۰ میلیون قیمت داره ها  شما چند خریدی از کجا خریدی

اووووه نه من یک و نیم خریدم فعلنم خوب بوده برام خیلی آرومم می‌کنه دیگه نمیدونم همینجوری بمونه یا نه