2777
2789
عنوان

دیروز شالمو دادم به ...

283 بازدید | 16 پست

یکی از دوستام سرش کرد یه عکس بگیره 

بعد از اون استرس گرفتم نکنه شپش داشته باشه مامانمم باهام دعوا کرد که چرا دادیو اینا ...

حالا میخوام بدونم اگه تخم شپش روسر بمونه چند روز طول میکشه تبدیل به شپش شه ؟ 

اینم بگم پشت سرم یکم میخاره از دیروز ن  اونقدری که اذیت شم مثل روزای عادی ولی هر چند دقیقه یه بار  (فک میکنم همینم به خاطر این باشه که هی دارم بهش فک میکنم) 

😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑

بشورش

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واهوب بشورش 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

یه ذره زیادی حساس نیستی؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

اگ میداشت مطمئن باش خودش اینقدر فهم داشت که شالتو نپوشه...چرا اینقدر بقیه رو نفهم میبینین و خودتون رو زرنگ...

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو