2777
2789
عنوان

النگو ریز خز شده عایا؟😐برای دهه هشتادی ها..

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 51 پست
النگو هیچوقت خز نیست منم دهه هشتادی ام دستم میکنم😍😂

ایول😍😂💛

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
ایول😍😂💛

😁😍

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا تهران مگه جه فرقی با شهرهای دیگه داره تهرانی ها چون ندارن طلا نمیندازن اگر داشتن تا بناگوش مینداخ ...

نه خب معمولا توی تهران یه النگو پهن میندازن. یا دستبند دست میکنن . چنتایی نمیندازن.  البته اینکه دوست های شما نداشتن بخرن خب سطح اقتصادی دوستای شماست، ربطی به فرهنگ یه مردم نداره

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
👌🏻😍💛💛

افرین النگو اجرتش کمتره بعداز یه مدت دوست داشتی عوض کن  کمتر ضرر میکنی زنجیرو همیشه طوری بگیر بیشتر دستت باشه چوت زنجیر اجرت زیادی روش حساب میشه 

بگرد جایی پیدا کن طلای نوباشه ولی دست دو اجرت کمتر بهش میخوره کمی ارزونتر هستش 

طلای نو   قسیمتش بالاتره هم موقع فروش  خیلی ازش کم میشه 

زود بزودم عوض نکن  هرچی خریدی مبارک باشه

چرا تهران لوس آنجلسه 😢😢😢😢😢😢

نه عزیزم، خب هرجا فرهنگ خاص خودشو داره ، مثلا ممکنه توی یه شهر اینکه دو سه تا گردنبند باهم بندازی نماد ثروت و بزرگی باشه ، ولی تو یه شهر دیگه کار عجیبی باشه.

اینکه توی تهران النگو ریز نمیندازن، نشونه این نیست که انداختن النگو ریز بد یا زشته ، فقط مقبولیت اون توی یه شهر بین مردمان اون فرهنگ رو نشون میده 

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
افرین النگو اجرتش کمتره بعداز یه مدت دوست داشتی عوض کن  کمتر ضرر میکنی زنجیرو همیشه طوری بگیر ب ...

ممنون از راهنماییت،، عزیزی😘💛

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-