2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب🥺🥲

936 بازدید | 30 پست

سلام دخترا

پوستم گندمی روشن هست، و نه چربه و نه خشک.

کرم پودر خووووب که مخملی باشه و رو پوست چرب نشه و نماسه چی پیشنهاد میکنید؟!

دوسه اصل چطوره؟!

اصلا هم دوست ندارم تناژ تیره داشته باشه.

لدفن کمک

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کالیستا مارکی مات میکنه من از دیج ی کالا گرفتم که خیلی رنگش روشنه ولی خیلی خوبه حتی برای من که خودم ...

ماندگاریش چقدره 

جنس پوست؟

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
کالیستا مارکی مات میکنه من از دیج ی کالا گرفتم که خیلی رنگش روشنه ولی خیلی خوبه حتی برای من که خودم ...

جدا؟! چه شماره ای؟! از کدوم فروشنده گرفتی؟! 

آخه هر فروشنده یه چیز میده دست مشتری

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
میبلینم عالیه

من قبلا لورال داشتم الان میبلین اما از لورال بیشتر راضی بودم در نهایت پوشانندگی که داره خیلی ام نامحسوس و سبکه رنگاشم تناژ گندمی داره اما میبلین اکثرا تناژ صورتی داره اما خب روشنه

من قبلا لورال داشتم الان میبلین اما از لورال بیشتر راضی بودم در نهایت پوشانندگی که داره خیلی ام نامح ...

منم تناژ صورتی خیلی دوست دارم، از کجا میگیرید که فیک نباشه؟!

از فروشگاه لوازم آرایشیای معتبر حدودا ۳۰۰ توضیح دادم چطوره بالا

مرسی عزیزم، خیلی لطف کردی