2777
2789
عنوان

بهداشت

152 بازدید | 16 پست

بچها بمن کمک کنید یه شامپو خیلی خوب واسه خارش سر و شوره معرفی کنید خسته شدم از بس شامپو گرفتم و نتیجه نداد سرم خیلی میخاره جوری ک خون میاد هرکاری کردم خوب نشدم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نزدم اینا رو

اینا خیلی خوبه منم هیچی شامپو بهم نمیساخت نه ایرانی نه خارجی رزماری خارش سرمو خوب کرده

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

شیطونه‌ میگه همه رو از ته بزن بره مو میخای چیکار دختر🤣

یبار زدم خیلی حس خوبیه😄👌

با صفر ماشین اصلاح

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

چه روغنی؟

عزیزم تو کلا پوستت خشکه نباید بگی دوبار این شامپو یا روغنو میزنم دیگه باید برای همیشه خوب بشه، باید استمرار داشته باشی

روغن برای مو عالیه، هر روغنی زدی خوبه بهترینش نارگیل و زیتون و ایناست در کل هر روغنی بزنی عالیه 

روغن جوجوبا خیلی خوبه روغن کرچک

🛑 لایک نکن 🛑