2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم یکی پیدا کردم...😂😂😂خوب خودشو جای زن جا زده حروم زاده ...کاربرای ساده هم نمیدونن که میرن تو تاپیکاش در مورد زندگی و جاری و مادر شوهر و ازین حرفا نظرمیدن براش 🤣🤣🤣🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اره یکی تاپیکشم زن بود   درخواست دوستی داد منم قبول کردم  نمیدونی چع چیزای شرم اوری ...

وااسه منم همین طوری شد خیلی حرفااش بد بود ون شک کردم اینارو معرفی کنین تو رو خداا

کاربر سیندرلا هم مرده با اکانت زنونه وارد شده

چند بار تو همین سایت برام پیش اومده تا خوااستم بگم عوض میکردن نام کاربریشونو احساسات ادمووو به بازی میگیرن

وااسه منم همین طوری شد خیلی حرفااش بد بود ون شک کردم اینارو معرفی کنین تو رو خداا

اتفاقا تو یه تاپیک اسمشو گفتم  به نی نی یار  

مامان  پرهام 

بود اسمش 

مزاحم دیگران هم شده بود 

به اسم اینکه برادرم بهم تجاوز میکرده  میخوام درد دل کنم دوست میشد و چرت و پرت میگفت 

خدا لعنتشون کنه عقده دارن بدبختا

کجای کاری خواهر.کاربرای خانم هم توی تاپیک خودشونو یه نفر معرفی میکنن توی تاپیک دیگه یکی دیگه معرفی میکنن.

کلا دروغ گو ها و در روها دارن جولون میدن تو سایت!

فک کنم فقط ۲۰ درصد با هویت واقعیشون اینجان بقیه دروغگوان

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️