2777
2789
اتفاقا تو یه تاپیک اسمشو گفتم  به نی نی یار   مامان  پرهام  بود اسمش  مز ...

مامان پرهام آشناست انگار تو تایپیکش رفتم یا تو یه تایپیکی بوده من هیچوقت درخ است دوستی قبول نکردم آدما رو تو واقعیت میبینی و میشناسیشون اخرش شیشه خورده دارن چه برسه ب اینجا

کجای کاری خواهر.کاربرای خانم هم توی تاپیک خودشونو یه نفر معرفی میکنن توی تاپیک دیگه یکی دیگه معرفی م ...

حالا اونا از خودمونن خانومن ولی این قضیه فرق میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بایدچندش وکثیف بود آخه

اینستا تل وات ،گوشی،خیابون،،،،کم اومده براشون 

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
ایم کاربریشو بگو ما هم بدونیم

😂😂ب وقتش ب همه میگم ..بزار یکم دیگه پیام بازی کنم تا مدرکبیشتری بدست بیارم ..فعلن ی سوتی داده...ولی باید ثابت کنم با دلیل بیشتر

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
کجای کاری خواهر.کاربرای خانم هم توی تاپیک خودشونو یه نفر معرفی میکنن توی تاپیک دیگه یکی دیگه معرفی م ...

فازشون چیه خب کلا خودشون معرفی نکنن دیگ 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
فازشون چیه خب کلا خودشون معرفی نکنن دیگ 😂

منظورم تو این تاپیکای معمولی نیست.تو این تاپیکای جامع که همه باهم دوستن و .....

یه جا یه چیزی معرفی میکنه یه جا یه چیز دیگه.مثلا که چی؟؟؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منظورم تو این تاپیکای معمولی نیست.تو این تاپیکای جامع که همه باهم دوستن و ..... یه جا یه چیزی معرفی ...

اها من جور دیگه ای فکر کردم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند