2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش میترسم فردا روز با بابام بحثم بشه پولم نده دیگه 

خیلی سخته پدر و مادر آدم منت بزارن رو سرت ..حس اضافی بودن دارم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
خیلی سخته پدر و مادر آدم منت بزارن رو سرت ..حس اضافی بودن دارم 

من مادر ندارم سه ساله رفت اما وقتی بود همه چیزش میداد من حتی اکه از خودش میزد اما از بابام میترسم …هر لحظه میترسم ازش دعوامون بشه

وای سر منم همه جی اومده ی بار طلاق اونم مسبب ازدواجش خودم شدم زوری فکر کردم خوبه بعدش مرگ مامانم بعد ...

خدا صبرت بده😔😔😔😔خداخودش آرامشو بهت بده...

زندگی خیلی سختشده😔😔😔

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
من مادر ندارم سه ساله رفت اما وقتی بود همه چیزش میداد من حتی اکه از خودش میزد اما از بابام میترسم …ه ...

اتفاقا من مادر همیشه مرگمو از خدا میخواد و نفرینم میکنه و همه ش سرکوفت ..خیلی حس بدیه تو خونه خودمون انگار بیگانه ترین آدمم.. دوست دارم بمیرم که هم من راحت شم هم اونا 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

در حال حاضر از خودم حالم بهم میخوره

ک نه میتونم کمکش کنم ن میتونم ازش دل بکنم

فقطم ادعای عاشقی دارم فقطم زور میگم فقطم زور میشنوم فقطم گریه و زاری شده کار هرروز و هرشبم .

دنیا ب اخر نرسیده ولی انگار واس من ته دنیاست.

اما سپردم ب خدا چون هیچی دست من نیست

نمیدونم چ کنم فقط از خدا میخوام راهی جلو پام بزاره بتونم کمکش کنم  از این وضعیت رها شیم خیلی روزای سختیو میگذرونیم خیییییلی

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤