2777
2789

بچه ها من با یه اکانت فیک شوهرمو فالو کردم فقط فالو کردم اون شروع کرد به چت کردن کنارم نشسته بود داشت در مورد یه مطلب دیگه حرف میزد ولی نمیدونست داره با من چت میکنه الان دوساله حال روحیم خوب نیست متاسفانه به خاطر پسرم موندم نگید مقصر خودمم منم مثل هزاران نفر دیگه فقط رفتم در خواست فالو دادم میتونست قبول نکنه و بلاک کنه بره به نظر خودم توجیهی نداره ولی خودش میگه شیطنت پسرانه بوده ولی تو مغز من نمیره

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ی دعوا شدید میکردی زهر چشم میگرفتی شاید دیگ تکرار نمیکرد  شوهرت چن سالشه ک میگ شیطنت پسرانه ...

۳۷ سالشه دعوا دیگه نگو انقدر حرف زدیم همش میگم چرا من زشتم هیکلم بده زن زندگی نیستم خودمو سرزنش میکنم همش

۳۷ سالشه دعوا دیگه نگو انقدر حرف زدیم همش میگم چرا من زشتم هیکلم بده زن زندگی نیستم خودمو سرزنش میکن ...

دقیقا مث‌منی همش ایرادو تو خودم میبینم ولی تقصیر ما نیس ذات خودشونه

تو ۳۵سالگی این کارو کرده میگ شیطنت پسرانه؟فک کردم ۲۵سالشع

دقیقا مث‌منی همش ایرادو تو خودم میبینم ولی تقصیر ما نیس ذات خودشونه تو ۳۵سالگی این کارو کرده میگ شی ...

نه ۳۷ سالشه من بخدا زشت نیستم هیکلم عالیه موهام بلنده بخدا به جان مادرم به روح پدرم براش زندگی جمع کردم خونه داره ماشین داره از خودم از خواسته هام گذشتم ولی گند زد به حالم

نه ۳۷ سالشه من بخدا زشت نیستم هیکلم عالیه موهام بلنده بخدا به جان مادرم به روح پدرم براش زندگی جمع ک ...

فقط همین موردو ازش دیدی؟

وقتی براش خونه ماشین جمع میگردی ازت تشکر چیزی نمیگرو؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
نه ۳۷ سالشه من بخدا زشت نیستم هیکلم عالیه موهام بلنده بخدا به جان مادرم به روح پدرم براش زندگی جمع ک ...

بخدا منم هرکی میبینه میگ تو ب این خوبی چرا زن این شدی تو خیلی سرتری ولی خودش یچی دیگ فک‌میکنه اگ دوسالع چیزی ندیدی ازش بیخیال

فقط همین موردو ازش دیدی؟ وقتی براش خونه ماشین جمع میگردی ازت تشکر چیزی نمیگرو؟

بله ولی کلا تو جامعه دیدم خیلی راحته با خانوما بهش گفت حد خودتو رعایت کن گفت امل بازیاتو بزار کنار بابا چیه انقدر گیر میدی دیگه ولش کردم 😔😔😔😔

فقط همین موردو ازش دیدی؟ وقتی براش خونه ماشین جمع میگردی ازت تشکر چیزی نمیگرو؟

هیچ وقت هیچ تشکری ازم نکرد تازه منتم میزاره شکمتونو سیر میکنم تو این اوضاع بخدا ادامه میدادم اوضاع خیلی افتضاح تر میشد خوبه ادامه ندادم

اخرشم میگن خودمون کارکردیم خریدیم نمیگن ک ما از خوراکو پوشاک زدیم ک تونستن زندگی جم کنن😂

دقیقا میگه خودم کار کردم خریدم 

بله ولی کلا تو جامعه دیدم خیلی راحته با خانوما بهش گفت حد خودتو رعایت کن گفت امل بازیاتو بزار کنار ب ...

شغلش چیه عزیزم؟

ناراحت نکن خودتو اصلا شاید کلا اهل خیانت نیس مدلش اینه 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
هیچ وقت هیچ تشکری ازم نکرد تازه منتم میزاره شکمتونو سیر میکنم تو این اوضاع بخدا ادامه میدادم اوضاع خ ...

حداقل پول جمع میکردی یه چیزی میزدی به اسم خودت🤦🏻‍♀️