2777
2789
مهم اینه ک شوهرت تو رو انتخاب کرده . اگر دوستش داشت اونو میگرفت

جوری که فهمیدم انگاری اون شوهرمو نخواسته ولی شوهرم گفت من نخواستمش نمیدونم حرف کیوباورکنم 

وخدای که بشدت کافیست
نه نیست 

خوب ولش کن.دختری که قبل من شوهرم حرفشو زده بوده البته خاستگاری نرفته پیغام پسغام فرستاده بوده...الان تو فامیل هست....من تو این ۱۲ سال به حدی عادی و ریلکس بودم که هیچ کس فکر نمیکنه که من از موضوع خبر دارم فکر میکنن نمیدونم....ولش کن ببخشیدا به یه ورتم نباشه...وقتی شوهرت تورو میخواد تورو دوست داره همه چی تمومه....

من که شوهرم یه روز منو نبینه خودشو میکشه....پس چرا حساس بشم؟ سیاست داشته باش باهاش گرم نگیر رو هم نده چیزی هم پیشش تعریف نکن همین و بس....دیگه تابلو بازی هم درنیار..بزار فکر کنه اصلا نمیدونی بخدا قسم این بزرگترین زجره براش....همیشه خودتو دست بالاتر از اون بگیر....

اینکه شوهرت دروغ گفته خیلی کار غیر عقلانی کرده....باید حدس میز د بالاخره خودت میفهمی..‌شاید از ترس نگفته نخواسته شما حساس بشی....

اصلا به روی شوهرت نیار وقتی چیزی بینشون نیست خودت با دستای خودت شوهرتو حساس نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم دوسشدارم نمیخوام حتی چند ساله پیش هم کسی تو زندگیش باشه میخوام فقط من باشم 

ببین همه ما شوهرامونو دوس داریم ولی وقتی میتونی همسر خوبی باشی ک خودتم دوست داشته باشی

اگر انقد عاشق همسرتی یاد بگیر قوی باشی ..

بزار چند سال از زندگی مشترکت بگذره بعد میفهمی 

اون نمیدون من خبر دارم الان بعضی وقتی مبگم ازش بپرسم دوباره میگم فرداروش باز میشه اگه هم چیزی بینشون ...

ناراحتیت بیخودہ عزیزم ،چون فامیل بود ترجیح داد نگہ از رابطہ قبلش،بنظرم عذاب ندہ خودتو مھم اینہ انتخاب اول و اخرش شمایید از زندگیت لذت ببر الھے کنار ھم ھمیشہ خوش باشید

خوب ولش کن.دختری که قبل من شوهرم حرفشو زده بوده البته خاستگاری نرفته پیغام پسغام فرستاده بوده...الان ...

مرسی ممنونم واقعا از همتون شاید کارام حرفام رفتارم از نظر خیلیاتون مسخره باشه ولی بخدا رست خودم نیست پیشه هیچ کس هم نمیتونم دردودل کنم میام پیشه شما ببخشید وقتتونو میگیرم 

وخدای که بشدت کافیست
جوری که فهمیدم انگاری اون شوهرمو نخواسته ولی شوهرم گفت من نخواستمش نمیدونم حرف کیوباورکنم 

حرف شوهرتو باور کن عزیزم....خیلی از مردا ممکنه چند تا خاستگاری برن یا قبلا کسی زو خواستن حالا به هزار و یک دلیل نشده....یعنی دیگه ازدواج نکنن؟دیگه نباید کسی رو دوست داشته باشن؟دیگه نباید خوشبخت بشن؟بخدا الکی خودتو درگیر کردی.من ۱۲ ساله دخترشو میبینم....اومده با خواهرزاده شوهرم که از قضا آنقدر قیافش شبیه شوهرمه انگار یه سیب رو از وسط نصف کردی....بس که شوهر منو دوست داشته....حالا من حساس بشم؟؟؟؟اصلا در شان من نیست.وقتی شوهرمو میبینم که بدون من آبم نمیخوره روزی نیست که دستمو نبوسه نگه مرسی که هستی...

اعتماد به نفس داشته باش...با سیاست رفتار کن خواهر..خودتو نباز....تازه من آنقدر عادی هستم تاحالا چند بار جاری هام غیر مستقیم خواستن بهم بگن بدبختا فکر میکنن من نمیدونم....من خیلی ریز و مجلسی حرفو عوض میکنم....اجازه دخالت رو به هیچ کس نمیدم...یه ذره از من یاد بگیر  

مرسی ممنونم واقعا از همتون شاید کارام حرفام رفتارم از نظر خیلیاتون مسخره باشه ولی بخدا رست خودم نیست ...

نه عزیزم مسخره نیست....منم تک موقعیت تو هستم....ولی با کمی اعتماد به نفس و اینکه با شوهرت آرامش و خوشبختی داشته باشین خار تو چشمشون میشی همین براشون کافیه باور کن

خواهر من چی بگم که تو دوران دوستی خبر داشتم زن صیغه میکنه بازم انقد میخاستمش قبول کردم زنش شم... الب ...

آره سخته هرچی بخوایم بهش فک نکنیم نمیشه 

وخدای که بشدت کافیست
حرف شوهرتو باور کن عزیزم....خیلی از مردا ممکنه چند تا خاستگاری برن یا قبلا کسی زو خواستن حالا به هزا ...

منم جاریا وخواهر شوهرام همش میگن از رابطشون یعنی میخوان منو ناراحت کنن

وخدای که بشدت کافیست
منم جاریا وخواهر شوهرام همش میگن از رابطشون یعنی میخوان منو ناراحت کنن

بله نزار بگن وقتی ضعف نشون بدی مدام میخوان اذیتت کنن.قوی باش بگو به شما مربوطه؟؟؟؟مهم الانشه که بدون من نفس هم نمی‌کشه....همه آدما تو زندگیشون از سر بی تجربگی اشتباه میکنن من عاشق شوهرمم مثلا به خیال خودتون میخواید بین مارو به هم بزنید؟زهی خیال باطل خدا روزیتونو  جای دیگه حواله کنه

با حرص نگو....با لبخند و آرامش بگو نزار فکر کنن داری حرص میخوری بهت قول میدم یه بار اینطوری بگی کاسه کوزشونو جمع میکنن...به شوهرت بگو تو دهنشون بزنه

خواهر من چی بگم که تو دوران دوستی خبر داشتم زن صیغه میکنه بازم انقد میخاستمش قبول کردم زنش شم... الب ...

مهم الانشه......اگه الان شوهرتون عاشقتونه....اصلا به گذشتش فکر نکنید....قرار نیست اگر کسی تو گذشته یه خطایی کرد دیگه از بقیه زندگیش ساقط بشه

بله نزار بگن وقتی ضعف نشون بدی مدام میخوان اذیتت کنن.قوی باش بگو به شما مربوطه؟؟؟؟مهم الانشه که بدون ...

شوهرم میگه دوسم داره ولی خوب خواهر برادراشوهم خیلی دوسداره 😒همیشه اونا مهمن 

وخدای که بشدت کافیست