گفتم که قبلا بهتون تو تاپیک قبلیم هست قبله ازدواج بامن باهاش بوده ولی وقتی اومد خاستگاریم ازش که پرسیدم گفتن ن چیزی نبوده مزاحم تلفنیم بوده اما الان فهمیدم دروغ گفته دارن نابودمیشم روز ب روز حالم بدتر میشه فکرو خیالش داره نابودم میکنه هروقت اسم اون دختر میاد هر وقت میبینمش آتیش میگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر من چی بگم که تو دوران دوستی خبر داشتم زن صیغه میکنه بازم انقد میخاستمش قبول کردم زنش شم... البته الان خیانت نمیکنع ولی فکر گذشته ناراحتم میکنه
یه خانم منطقی😄😌 سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته... (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
عزیزم مھم اینہ شما رو انتخاب کردہ و شریک زندگیش ھستین بیخود با این فکرا زندگی رو بہ کام خودت تلخ نکن ،فقط در صورتی کہ خطایی از ھمسرت سر بزنہ میتونی این حرفا رو بزنی،اخہ بہ اینم فکر کن کہ بہ شما اگہ گفتہ چیزی بینشون نبودہ نمیخواستہ شما رو بدبین کنہ چون بلاخرہ دختر عموش بودہ و ممکنہ گہ گاھی ھمو ببینید خلاصہ اینکہ ناراحتیتون بیخودہ