2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من چی بگم که تو دوران دوستی خبر داشتم زن صیغه میکنه بازم انقد میخاستمش قبول کردم زنش شم... البته الان خیانت نمیکنع ولی فکر گذشته ناراحتم میکنه

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

عزیزم مھم اینہ شما رو انتخاب کردہ و شریک زندگیش ھستین بیخود با این فکرا زندگی رو بہ کام خودت تلخ نکن ،فقط در صورتی کہ خطایی از ھمسرت سر بزنہ میتونی این حرفا رو بزنی،اخہ بہ اینم فکر کن کہ بہ شما اگہ گفتہ چیزی بینشون نبودہ نمیخواستہ شما رو بدبین کنہ چون بلاخرہ دختر عموش بودہ و ممکنہ گہ گاھی ھمو ببینید خلاصہ اینکہ ناراحتیتون بیخودہ

نباید بهم میگفت شاید الان اینقد ناراحت نمیشدم 

اگه بزدل وترسونبود و پای کاری که کرده  بایدوامیساد ومیگفت داشتم وگذشته خودم بوده

ولی یه دلیل قدیتری وجودداره...اونم اینکه پیش خودش گفته اگه بگم  طرفموازدست میدم

اگر اول ازدواجته اره حساسی سخته  برات‌ . به خدا برامنم بوده نه تنها با دختر عمش و یکی دوتا تو ف ...

اون نمیدونه من خبر دارم بخدا از بس که بهش فک میکنم شباهم خوابشو میبینم که دارم خودکشی میکنم 😔

وخدای که بشدت کافیست
عزیزم مھم اینہ شما رو انتخاب کردہ و شریک زندگیش ھستین بیخود با این فکرا زندگی رو بہ کام خودت تلخ نکن ...

اون نمیدون من خبر دارم الان بعضی وقتی مبگم ازش بپرسم دوباره میگم فرداروش باز میشه اگه هم چیزی بینشون بوده هی میگه حتی ب شوخی بعد واقعا دیگه من میمیرم

وخدای که بشدت کافیست
اون نمیدونه من خبر دارم بخدا از بس که بهش فک میکنم شباهم خوابشو میبینم که دارم خودکشی میکنم 😔

اچته دختر. یاد بگیر برای هر چیزی اندازه خودش غصه بخوری

زندگی هزارتا بالا و پایین داره اینطوری خودتو نابود میکنی

اچته دختر. یاد بگیر برای هر چیزی اندازه خودش غصه بخوری زندگی هزارتا بالا و پایین داره اینطوری خودتو ...

چیکار کنم دوسشدارم نمیخوام حتی چند ساله پیش هم کسی تو زندگیش باشه میخوام فقط من باشم 

وخدای که بشدت کافیست