گفتم که قبلا بهتون تو تاپیک قبلیم هست قبله ازدواج بامن باهاش بوده ولی وقتی اومد خاستگاریم ازش که پرسیدم گفتن ن چیزی نبوده مزاحم تلفنیم بوده اما الان فهمیدم دروغ گفته دارن نابودمیشم روز ب روز حالم بدتر میشه فکرو خیالش داره نابودم میکنه هروقت اسم اون دختر میاد هر وقت میبینمش آتیش میگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیز مهمی نیسسسسسس چقد سختش میکنین اگ اون میخواس الان پیش تو نبود خودتم جر میدادی عمرا تو رو میگرف هم پسر سمج دیدم هم پسر بیخیال
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اگه فقط براگذشته بوده دیگ بیخیال خودت عذاب نده گلم💚
میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
اگر اول ازدواجته اره حساسی سخته برات . به خدا برامنم بوده نه تنها با دختر عمش و یکی دوتا تو فامیلشون، بعد عقد دونه دونه دخترارو میدیدم از سنگین تا دور از جون خرابو دختره بیوه فهمیدم با این اقا دوست بوده ولی شوهرم به زندگی پایبندو متعهده اون اوایل سربه سر میذاشت ناراحت میشدم ولی الان چیزی بگه میدونم برا اذیت کردنه منه و خندیدنش که میرم سمتش میزنمش به دل نمیگیرم برام بی اهمیته توام خودتو پیر نکن با فکرای الکی بهشم نگو که بگی اذیت میشی و روی شوهرتم باز میشه