2777
2789
عنوان

دختر سواستفاده گر😡

251 بازدید | 8 پست

چقدر آدمای پررویی پیدا میشن!از حرص خوابم نمیبره بعد یسال تاپیک زدم کمک بگیرم ازتون 

من مربیم ویکماهه یه دختری میاد برای کارورزی و بعنوان کمکی

سر کلاس همش گوشی دستشه ویس میده و چت میکنه 

بقیشم عکس میگیره(از طراحی تمریناتم) برا پیج باشگاه 

و حالا دیدم پیج کاری زده و تمام تمرینا و عکسا رو به اسم خودش گذاشته تو این پیج!!بدون این که به من بگه 

از این میسوزم که اجازه نگرفته و حتی مدرک مربیگری هم نداره و سرکلاس هم هیچ کاری نمیکنه 

بنظرتون چیکار کنم باهاش🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بهش بگو کارت درست نیست 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

برخورد کن باهاش

من امشب واقعا فهمیدم ادما خیلی پرو ان میدونی اگه تو مثل اونا نباشی خورده میشی دیگه میخوام مثل خودشون باشم مگ منو تو چقد جون داریم خانومی ک مظلوم باشیم🙁

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
برخورد کن باهاش من امشب واقعا فهمیدم ادما خیلی پرو ان میدونی اگه تو مثل اونا نباشی خورده میشی دیگه ...

واقعا چطوری میتونن انقد بی چشم و رو باشن!

والا ما بودیم عمرا این کارو میکردیم 

منم واقعا از سر دلسوزی و این که یاد بگیره واقعا چیزی نمیگفتم 

ولی حالا بااین کار فهمیدم چ اشتباهیه 

واقعا چطوری میتونن انقد بی چشم و رو باشن! والا ما بودیم عمرا این کارو میکردیم  منم واقعا از س ...

چطوری واقعا😔

من اصلا میتونستم فیلم کسی رو بذارم واقعا؟؟؟ 😐

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤