سلام بچه ها شنبه شب عروسی نوه ی عمه ی شوهرمه من دوست ندارم برم ولی شوهرم میگه باید بیای خودش تا ۸ سرکاره میخواد یه ساعت زودتر مرخصی بگیره وبره تو روستاهم هست .ولی من دوست ندارم برم شوهرم برای عروسی خواهرم نیومد و پول هم نداد من بدم حالا به نظر شما من چه کار کنم
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفت حوصله ندارم بیام عروسی نزاشت آرایشگاه برم از عمد رفت بیرون ساعت ۵اومد خونه از دستی طول داد تامن ...
عروسی نوه عمه که هیچ عروسی خواهر برادرشم بود نرو
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من وپیر کرده لج بازه و یک دنده حرف حرف خودشه اگه لج کنم تا یه ماه خونم وتوشیشه میکنه ولی من اصلا دوس ...
خب اون روز خودتو بزن مریضی یک قرص خوابم بریز تو چای شوهرت بزار بخوابه نره
من قرص سیپروهپاتدین هست اشتها اوره ،خواب اوری هم داره ،بعضا نصفشو قاطی میکنم تو چای شوهرم بعد مردم بخوره ۶ساعت بد تحریک پذیر میشه و خواب الود
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم نرو هرجور سده نباید بری ،مریضی خواب نمیدونم با دعا زبان بند
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا