2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید بیای

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 92 پست
اصلا اعتماد به نفس ندارم اونحا هم کسی وزیاد نمیشناسم یا خواهر شوهرام هم قهرم اوناهم اونجا هستند واصل ...

چرا قهرین؟

شاید اونا ازش خواستن که حتما برید.

دهن بینه شوهرت؟

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
دقیقا درکت میکنم ولی برو بهش بگو ک منم دوسدارم تو توی مراسمای ما بیای 

میگه من حوصله ندارم بیام تو مراسم های شما هرچی دخترم گریه کرد برای عروسی خالش این بیشتر لج میکرد 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فامیل من اینجوریه الان پدربزرگم چندروزه بیمارستان بستریه نمیره سر بزنه یا یه زنگ بزنه حالشو بپر ...

بگو هر وقت رفتیم سر زدیم میام

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

یکم راضی شده بود که نرم ولی باز مادرش زنگ زده که نه باید بیاین و زشته باز شوهرم میگه نه باید بریم&nb ...

بگو خودش تنها بره 

بیشتر از لجباز به نظرم بچه ننه و دهن بینه....خیلی باید روش کار کنی تا حالیش بشه روشش اشتباهه.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
چرا قهرین؟ شاید اونا ازش خواستن که حتما برید. دهن بینه شوهرت؟

شوهرم با خواهراش قهره چند ساله چند ماه پیش بایکیشون آشتی کرد ولی خواهر شوهرم کاز نداره برم یا نه .دهن بین نیست ولی مادرش یکم گریه کنه تمومه دیگه

میگه من حوصله ندارم بیام تو مراسم های شما هرچی دخترم گریه کرد برای عروسی خالش این بیشتر لج میکرد&nbs ...

مگه با خانوادت کدورتی داره که اینجوری میگه؟

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
گفت حوصله ندارم بیام عروسی نزاشت آرایشگاه برم از عمد رفت بیرون ساعت ۵اومد خونه از دستی طول داد تامن ...

عروسی نوه عمه که هیچ عروسی خواهر برادرشم بود نرو

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من وپیر کرده لج بازه و یک دنده حرف حرف خودشه اگه لج کنم تا یه ماه خونم وتوشیشه میکنه ولی من اصلا دوس ...

خب اون روز خودتو بزن مریضی یک قرص خوابم بریز تو چای شوهرت بزار بخوابه نره 

من قرص سیپروهپاتدین هست اشتها اوره ،خواب اوری هم داره ،بعضا نصفشو قاطی میکنم تو چای شوهرم بعد مردم بخوره ۶ساعت بد تحریک پذیر میشه و خواب الود

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مگه با خانوادت کدورتی داره که اینجوری میگه؟

نه به جان یه دونه دخترم خانوادم همیشه مثل کوه پشتش بودن و هواشو داشتن وخیلی دستمونو گرفتن  خانوادم ودوست داره ولی دوست داره بیشتر طرف خانواده او باشیم

نمیدونم واقعیت، به نظرم بگو تو تیومدی برای خواهر من ولی من اومدم، تا بفهمه چه ادم خوبی هستی … 

میگه میخواستی نیای مگه من اجبارت کردم 

شوهرم با خواهراش قهره چند ساله چند ماه پیش بایکیشون آشتی کرد ولی خواهر شوهرم کاز نداره برم یا نه .ده ...

خب مادرش گریه میکنه پسرش بره تو رو دیگه با خودش خِرکش نکنه که....با مادرشوهرت خوبی؟از اون کمک بگیر یکم...شوهرتم که به حرف اونه

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

شوهرت از سوعر منم لحباز تر ه

عزیزم نرو هرجور سده نباید بری ،مریضی خواب نمیدونم با دعا زبان بند

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خب مادرش گریه میکنه پسرش بره تو رو دیگه با خودش خِرکش نکنه که....با مادرشوهرت خوبی؟از اون کمک بگیر ی ...

مادر شوهرم میگه دوست دارم همه دور هم باشیم تو باید بیای تو بیا کاری به کارهایی که شوهرت کرده نداشته باش