2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید بیای

1648 بازدید | 92 پست

سلام بچه ها شنبه شب عروسی نوه ی عمه ی شوهرمه من دوست ندارم برم ولی شوهرم میگه باید بیای خودش تا ۸ سرکاره میخواد یه ساعت زودتر مرخصی بگیره وبره تو روستاهم هست .ولی من دوست ندارم برم شوهرم برای عروسی خواهرم نیومد و پول هم نداد من بدم حالا به نظر شما من چه کار کنم 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه سخت..چرا عروسی خواهرت نیومد؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

گفت حوصله ندارم بیام عروسی نزاشت آرایشگاه برم از عمد رفت بیرون ساعت ۵اومد خونه از دستی طول داد تامن دیربرسم

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن