سلام من ۹ روزه پریودیم عقب افتاده. سینه هام ورم کرده دو هفتس درد شدیدیهم داره. رشد موهای یدنم حس میکنم کم شده امروزم ی لکه بینی قهوه ایی داشتم خیلی خیلی کم. تو گوگل زدم نوشت حاملگی خارج از رحم خیلیمیترسم میشه کمک کنید
✰💙✰نور خدا که بسته شد به میله وعلمی که اثبات نکرد این شکست نورو
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونموقع مثبته و بارداری نگران نباش علایم خارج رحمی خیلی شدیده
بی بی چک بزن دوروز بعدش ببین پررنگ شده یا نخ
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ممنونم. علت لکه بینیم شما نمیدونید برای چیع. لکه بینیم عین لکه های اخرای پریودی قهوه ایی
یا لقاح دیر اتفاق افتاده و الان داری لانهگزینی میکینی، یاهم بارداری و داره سقط میشه
اگه شیاف پروژسترون داری بزن هر ۱۲ ساعت بعد برو دکتر