2777
2789

من امشب رفتم حموم دیدم روپام ی لکه کوچیک سفیده دقیت کردم چنجا دیگم هست 

بعد من چن باری چون ژیلت میزنم پوست روی پامو مثلن برداشته امکان یاره مال همون قضیه باشه ؟اگ تجربه دارید بگید خیلی میترسم چیزبدی باشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم قارچ پوستی نداری؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر ممکنه برص باشه دکتر پوست

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

وقتی فکر کنی چیز بدیه پس جذبش میکنی و چیز بدی میشه 

الکی نگران نباش و درد نتراش برای خودت و اینکه اگه ژیلت عمیق کنده باشه اره کار اون میتونه باشه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

نداشتم تاحالا

اره ژیلت روپوست پامو برداشته چنبار خدای مال اونه بعدش سفید شده ؟

ی لحظه رمق رفت ازوجودم من اندازه کافی هم مریضی دارم هم گرفتاری ب قران دیگ توان ی مریضی دیگ ندارم