2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی تو زندگیمونن

191 بازدید | 11 پست

چندماهه اومدم سر زندگیم

خانواده شوهرم تا قیمت پیتزایی که میخوریم رو میدونن

کاری ندارن،حتی کمک هم میکنن

ولی خسته شدم

الانم با شوهرم دعوا کردیم سر همین که باباش یه حرفی زده

یعنی من یه چی رو به شوهرم نگفتم،باباش بی منظور گفته.شوهرم چون نمیدونسته شاکی شد از من

منم گفتم بس که بابات از همه چی خبر داره

مرد گنده رو چه به این حرفها!!!

فکر کن ما مبل خریدیم،نگفتیم بهشون

میگه دیگه قایمکی خرید میکنین!!!

یا خداااا

دارم دیوونه میشم

نه به خانواده من که مرده زندمون واسشون فرقی نداره

نه به اینها که تا ریز زندگی رو می دونن!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اهمیت باش نسبت به این جورمسائل اکه بخوای سرهرچیز کوچکی حرص بخوری، زندگی ب کام خودت وهمسرت تلخ میشه، یه جوری رفتارکن ک نه بهشون بی احترامی بسه ونه اجازه دخالت بی مورد داشته باشن تو زندگیتون

دیوونه شدم دیگه تو چطور کنار میای؟

یه مدت خواستم مقابله کنم دیدم پر از بحث و دعوا پیش میاد بین خودمو شوهرم.( با دعوا نتیجه این میشه)

بعدشم روندمو تغییر دادم خیلی به شوهرم یاد میدم نزاره خانوادش بفهمن روش دارم کار میکنم هر چی میگذره بهتر میشه. من عقدم خیلی بهتر شده تا عروسی دیگه اوکی میشه انشاالله

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه
همه بحثا سرخانواده های اوناس  منم بدجور دعوا کردم 😔

بس که فضولن

جامعه هم بهشون قدرت داده

یا خودشون کرم میریزن

یا پسراشون به خانواده دختر گیر میدن یهو

به خدا که ما سرمون تو کار خودمونه خانوادگی

یه مدت خواستم مقابله کنم دیدم پر از بحث و دعوا پیش میاد بین خودمو شوهرم.( با دعوا نتیجه این میشه) ب ...

من اصلا ازشون خوشم نمیاد

فضول و پررو ان

جایی که سه سال عقد بودم عذاب کشیدم که پیداشون نبود‌

حالا صبح تا شب تو زندگیمونن