mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4160 عنوان دوستای گلم کسی ای وی اف برای تعیین جنسیت انجام داده؟ 185 بازدید | 21 پست بیشتر بخاطر سالم بودن جنین دودلم که ای وی اف کنم یا نه چون مشکل باروری ندارم خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد ( 1401/04/28 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78665 ای ویاقیا که مشکلی ندارنبجه اول رو ای وی اف نعیین جنسیت نمیکنن تیکر تولد چهار سالگی پسرم
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4160 ای ویاقیا که مشکلی ندارن بجه اول رو ای وی اف نعیین جنسیت نمیکنن بچه دوممهبچه دومم توی ۵ماهگی سقط کردم بخاطر زیاد بودن اب پشت گردن جنین خیلی اذیت شدم آشنایی زیادی درمورد ای وی اف ندارم خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4160 پسر میخوای؟ احتمال پسر شدن جنین های آی وی اف پایینه به دردسرش نمی ارزه یه پسر۵ساله دارم دخترمیخوام خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78665 بچه دوممه بچه دومم توی ۵ماهگی سقط کردم بخاطر زیاد بودن اب پشت گردن جنین خیلی اذیت شدم آشنایی زیادی ... ایشالله که بسلامتیهاهایسری امپول میزنیمیری ازت تخمک کیگیرن با اسپرم جنسن درست میکنن میذارن داخل رحمت تیکر تولد چهار سالگی پسرم
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4160 برای بچه دومتون تعیین جنسیت میخواید انجام بدید؟ بله عزیزم میخواستم ببینم درد داره چجوریه میگن امپول وتزریقات زیاد داره خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6156 یه پسر۵ساله دارم دخترمیخوام خوبه پس انجام بده ما داریم تو خانواده بچه آی وی اف ای الان ده سالشه کاملا سالم و اوکی هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4160 ایشالله که بسلامتیه اها یسری امپول میزنی میری ازت تخمک کیگیرن با اسپرم جنسن درست میکنن میذارن داخ ... سلامت باشی عزیزم عمل گرفتن تخمک بیهوش میکنن بنظرشما؟ خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78665 سلامت باشی عزیزم عمل گرفتن تخمک بیهوش میکنن بنظرشما؟ نه بی حس تیکر تولد چهار سالگی پسرم
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4160 خوبه پس انجام بده ما داریم تو خانواده بچه آی وی اف ای الان ده سالشه کاملا سالم و اوکی خداروشکر منم بخاطر سلامتی جنین دکترگفت میتونی ای وی اف کنی خیالت راحت باشه خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34103 بله عزیزم میخواستم ببینم درد داره چجوریه میگن امپول وتزریقات زیاد داره بله برای اینکه فولیکولای بیشتری آماده بشنمراحلش اگر هم درد داشته باشه جوری نیست که وحشتناک باشه خیلی کمو قابل تحمله
متولد75 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 5615 خوبه پس انجام بده ما داریم تو خانواده بچه آی وی اف ای الان ده سالشه کاملا سالم و اوکی چ. جالب. میگن که درصدش بیشتره برای پس ای وی اف (من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش)
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6156 چ. جالب. میگن که درصدش بیشتره برای پس ای وی اف نه هم آی یو آی هم آی وی اف احتمال پسر پایینه تازه جنین های پسر زود هم از بین میرن هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه
متولد75 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 5615 نه هم آی یو آی هم آی وی اف احتمال پسر پایینه تازه جنین های پسر زود هم از بین میرن پس چی برای پسر دار شدن خوبه؟ (من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش)