2777
2789
عنوان

یعنی به من تیکه انداخته؟ جوابشو چی بدم؟😐+ عکس استوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 67 پست
چی بگم بهش؟

فک نکنم منظورش تو باشی حتی اگه هم باشی نمیخواد چیزی بگی 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پروفایلش بیخیالش شو😬

خخ هممون تو همین فازیم عادیه😂

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻

اره منظور استوریش تو بودی

ولی ناراحت نشو دوست دوران مدرسه فقط واسه مدرسه هست. بعدش تموم میشه

مثل دوستای من

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
دقیقا انگار منظورش تویی، 😐اولین کاری که باید بکنی اینه که اسمش رو از فاطی عشقی برداری 

😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
با تو نیس این تو اینستا برا منم اومده اما اون بجز تو با خیلی هاس .ب دل نگیر پس

آخه باهم صمیمی بودیم 

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻
دقیقا انگار منظورش تویی، 😐اولین کاری که باید بکنی اینه که اسمش رو از فاطی عشقی برداری  

آره دقیقا دیگه برام فقط کسی مثل بقیس🥲💔

اسمشو عوض کن و فامیلشو بنویس یه اسکرین شات بگیر بدون اینکه برشش بزنی اسمشو  استوری کن بزیرشم ...

واییی یعنی ببین 💩 میشه ها🤣