2777
2789
دخترم 3ماه و نیمشه، یکی دو هفته است که آب دهنش میریزه بیرون و مدام دستاشو میکنه تو دهنش، یه وقتایی هم بیقراری میکنه و مدفوعشم آبکیه، موقع شیر خوردنم آروم نیست مدام سینه مو چنگ میزنه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
دو ماه اول کولیک داشت تا صب نمیخوابید ولی الان خواب شبش خوب شده، ممکنه هنوز دلدرد داشته باشه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم دوماه و نیمه شه و دقیقا همین علائمو داره
دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
عسل جون چهار تا انگشتشو میکنه تو دهنش بعد همینطور آب میریزه
موقع شیر خوردن هم صدای شکمشو میشنوم فک کنم صدای روده هاشه، این صداها بخاطر نفخه؟
فرزانه بچه منم دقیقا مثل بچه ى شما بود هم کولیک و هم این علایم که میگى.اره بخاطردندوشه.بعضى ازبچه ها علایم ابریزش و خارش و دردشون زود شروع میشه ولى دیر هم دندون در میارن.پسرم نه ماهش بود که دندون دراورد
چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  
آهو جان ینی تا نه ماه همینطور علایم ادامه داشت؟ این که خیلی بده درد و خارششون اینهمه طول بکشه
راستی شما شربت نرس هارویز دادین به نی نی هاتون؟ دختر من اینو خیلی دوست داره با کمال میل میخوره ولی هربال میکسچرو دوست نداره
پسرمنم همین علائم رو داره. اصطلاحا میگن داره لثه سفت میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آهو جان صدای روده هاشه مثل آب که میریزن تو یه جا شر شر میکنه و گاهی هم بعد این صدا خودشو کثیف میکنه، مثل صدای قار و قور شکم آدم بزرگا وقتی گشنه ان
فرزانه منم این صدا رو میشنوم اما دکتر گفت چیز مهمی نیس

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....