2777
2789
عنوان

کتک بدون ردی

142 بازدید | 14 پست

چند سال پیش خیلی کتک میخوردم میزد تو سرم با مشت یا سرمو دیوار میکوبید یا با پتو میهواست خفم کنه یبار بیهوش شدم . یبارم پریود بدوم تمام نوار پاراچه کرد ریخت رو فرش .روانیه . الام نمیزنه چون جوابشو نمیدم ولی عزت نفسم خورد شده میریزم تو خودم بهم فحش میده حرفایی میزنه بوی خون میده ...تهمت هم زیاد زده هر بلایی فکرشو بکنید سرم اورده کتکاش ردی نداشت برم شکایت کنم خیلی زرنگه همشم تهدید میکنه سرتو میبرم . خیلی حالم بد .این حقم نبود . خدا کجاس من که حسش نکردم هیچوقت 

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارانویید داره؟

نمیدونم والا چی مریضی داره نه شکاک نیست ولی مو.قعه دعوا حرفای بدی میزنه قلبم درد میاد 

از اول همینطوربود یا کم کم اینطورشده 

از اول همین بود تو عقد یکسال نزدیک ۱۰بار منو زد ولی سکوت کردم. چاره ایی نداشتم . اشتباه کردم یبار با میله زد سرم کاش میرفتم شکایت میکردم کاش

چن ساله ازدواج کردین چند سالته بچه دارین

دیگه میخوام خودمو خلاص کنم تا الان بخاطر بچم صبر کردم 😔

از اول همین بود تو عقد یکسال نزدیک ۱۰بار منو زد ولی سکوت کردم. چاره ایی نداشتم . اشتباه کردم یبار با ...

شوهر منم قاتیه وقتی ناراحت میشه فحش ودادوبیداد ولی نمیزنه ولی هرروزبدترمیشه من همیشه کوتاه میام چون عصبیه

دلیل کتکاش چیه پس وقتی بچه هم دارین معتاده یا بی پوله یا زن بازه؟؟

هیچکدوم . بخدا نمیدونم هر دفعه یه چی بهونه میکنه من خس میکنم دو قطبی باشه . قبلنم یه نامزد داشته   اومد گقت نکن روانیه زنش نشو .باور نکردم همین که عقد کردیم مثل وحشی شد. هیلیم زشته من زیبا همه میگن مثل هندیا هستی قدمم ۱۷۴ . افسوس 😔