سلام.کسی هست راهنمایی کنه منو.من سه سال پیش حامله شدم سه قلو باقرص در هفته شونزده سقط کردم سال بعد حامله شدم یک قلو در هفته بیست ویک سقط شد امسال حامله شدم دو قلو ایندفعه سرکلاژ کردم و استراحت مطلق بودم بازم هفته بیست و چهار سقط شدن.فکر و خیال داره دیونم میکنه یکی بگه چیکار کنم من
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نارسایی دهانه رحم گفتن باید سرکلاز شی ولی بازم باز شد حالا نمیدونم چیکار کنم.فامیلا میگن چون پشت سره ...
خب قبل بارداری مداوا کن من شنیدم طب سنتی راهکار داره برای دهانه رحم و اینکه یک سال وقفه بزار و این یکسال خودتو درمان و تقویت کن ان شا الله باردار میشی و سلامت زایمان میکنی نگران نباش خر وقت باردار شدی سوره حجرات هر روز بخون
عزیزم بدونی چقدر خوبی کردم براش بعد اینکه باردار شده من فعلاذنشدم به همه گفته بهم نگن من چشمم ...
هیچ کاریش نمیکنم میگم خدا داره میبینه
درسته ادم ناراحت میشه ولی اگر بد برای دیگران بخوای اولین نفر برای خودت پیش میاد بگو ان شا الله به سلامتی زایمان کنه به منم خدا ی نی نی ناز بده خدا خودش میبینه و زمین گرده