2821
2789
عنوان

سقط مکرر

184 بازدید | 28 پست

سلام.کسی هست راهنمایی کنه منو.من سه سال پیش حامله شدم سه قلو باقرص در هفته شونزده سقط کردم سال بعد حامله شدم یک قلو در هفته بیست ویک سقط شد امسال حامله شدم دو قلو ایندفعه سرکلاژ کردم و استراحت مطلق بودم بازم هفته بیست و چهار سقط شدن.فکر و خیال داره دیونم میکنه یکی بگه چیکار کنم من 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
یک
1
100%
یک
0
0%

ببین ایشالله مشکلت حل شه

ولی دوستک دلم را شکسته از خدا میخوام این بلا سرش بیاد

نه برای تو عزیزم ایشاللع مشکل تو بره برای او 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نارسایی دهانه رحم گفتن باید سرکلاز شی ولی بازم باز شد حالا نمیدونم چیکار کنم.فامیلا میگن چون پشت سره ...

خب قبل بارداری مداوا کن من شنیدم طب سنتی راهکار داره برای دهانه رحم و اینکه یک سال وقفه بزار و این یکسال خودتو درمان و تقویت کن ان شا الله باردار میشی و سلامت زایمان میکنی نگران نباش خر وقت باردار شدی سوره حجرات هر روز بخون

برای کسی بد نخواه عزیزم 

عزیزم بدونی چقدر خوبی کردم براش 

بعد اینکه باردار شده من فعلاذنشدم به همه گفته بهم نگن من چشمم شوره حسودم بچه اش میفته

دلم بخدا دلم اذان امروز سوخت

من و‌اون باهم دکتر. رفتیم تازه مادر شوهرم یکم هزینه شو داد 

الان برمیداره اینجوری میگه

تو باشی چکار میکنی 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
عزیزم بدونی چقدر خوبی کردم براش  بعد اینکه باردار شده من فعلاذنشدم به همه گفته بهم نگن من چشمم ...

هیچ کاریش نمیکنم میگم خدا داره میبینه 

درسته ادم ناراحت میشه ولی اگر بد برای دیگران بخوای اولین نفر برای خودت پیش میاد بگو ان شا الله به سلامتی زایمان کنه به منم خدا ی نی نی ناز بده خدا خودش میبینه و زمین گرده 

عزیزم بدونی چقدر خوبی کردم براش  بعد اینکه باردار شده من فعلاذنشدم به همه گفته بهم نگن من چشمم ...

اشکال نداره واگذار کن بخدا.منم خیلی حرف شنیدم ولی چاره ای نیست.ایشاله  حامله میشی.چند وقته اقدام کردی