2821
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست
مرسی عزیزم بخدا اینقدر میترسم حامله شم ک خدا میدونه.دکتر خوب تو مشهد سراغ ندارین

من دارم مشهد 

برو پیش ترک زاده عالیه ایشالله مشکلت حل شه

منم باردار شم که هر بی پدر ومادری نگه چشم شور

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم بخدا اینقدر میترسم حامله شم ک خدا میدونه.دکتر خوب تو مشهد سراغ ندارین

نه عزیزم مشهد نمیدونم نگران نباش هر زمان باردار شدی ی نذری کن و سوره حجرات بخون هر روز ان شا الله بعدش سالم دنیاش میاری 

اشکال نداره واگذار کن بخدا.منم خیلی حرف شنیدم ولی چاره ای نیست.ایشاله  حامله میشی.چند وقته اقدا ...

من واون باهم دوست بودیم ۵سال بخدا بااینکه بعد دکتر باهام قهر کردیم بازم از خدا میخپاستم خدا به من واون بذه از سر گناه هر دومون بگذره 

ولی اون برداشته اینجوری کفته بخدا تا ته ته سوختمتزه خودشم پیش خواهرم اعتراف کرده اره گفتم

خپاهرت بچه نداره چشم شور میشه خوبه خپدش مثل ما دکتر به دکتر رفته حرف شنیده 

باز میگه از خذا نمیترسه 

چقد بی چشم‌و رو بوده

سپردم بخدا 

خودش میگفت همه دل را سوزندان 

خدا میده 

الان خذا بهش داده اون دل منو میسوزانه

خیلی سخته

من نمیبخشمش 

خدا بهش نشون بده 

سپردم بخدا  خودش میگفت همه دل را سوزندان  خدا میده  الان خذا بهش داده اون دل منو م ...

میدونم چقد دلت میشکنه وقتی انتظار نداری از کسی خیلی سخته بهت حق میدم

اللهم عجل لولیک فرج 💚♥️
منم سه تا سقط مکرر داشتم باید از قبل از بارداری تخت نظر دکتر خوب باشی دکتر برای من آمپول هپارین و شی ...

من هزشب شیاف از هفته بیست هم هفته یکی امپول با وجود سرکلاژ بازم سقط شدن.شنیدم میگن عکس رنگی بگبری خوبه اره؟؟