2821
2789
عنوان

وای پدرشوهرم

1176 بازدید | 48 پست

من حمومم بودم نگو پدرشوهرم اینا اومدن خونمون بعد شوهرم رفته از سوپری خریر کنه منم خبرنداشتم اومدن هوا چون گرم بود فقط رو سرم حوله انداختم ل☆خت اومدم بیرون وای خودشونم خجالت کشیدن 🥲🥲🥲🥲🥲🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕دارم خودمو سرگرم میکنم یادم بره 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥺وای خجالت بدی بودددد

این کاربری متعلق به دو نفره 

حالا خوبه نگفتی سوسانو وارد میشود😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

همسره شاخ شمشادتون نباید به شما میگفت احیانا؟!😅

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در نی نی سایت، هر زنی حق داره جلوی هر مردی هر نوع پوششی را داشته باشه

چشم مردا کور، دندشون نرم

شما که حوله هم روی سرت بوده دیگه، زیاد هم بوده

پدرشوهر هم محرمه

پس از نظر نی نیسایت بسیار هم اوضاع خوب بوده

در نی نی سایت، هر زنی حق داره جلوی هر مردی هر نوع پوششی را داشته باشه چشم مردا کور، دندشون نرم شما ...

چی‌میگی؟!😅😅

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤