2821
2789
عنوان

وای پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 48 پست
در نی نی سایت، هر زنی حق داره جلوی هر مردی هر نوع پوششی را داشته باشه چشم مردا کور، دندشون نرم شما ...

مخصوصا که خونه خودشم بوده!

پس حق داشته لخت بگرده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی‌میگی؟!😅😅

راس میگه.تاپیک بغلی طرف جلو برادرش با لباس باز میگشت چون اعتراض داش شستن پهنش کردن رو بند که محرمشه و فلان و یهو همه طرفدار خواهرشوهر شدن.میگه سینشو میندازه بیرون میگن خب بچه شیر نده؟انگار هرکی بچه شیر میده باید هست و نیستشو بریزه بیرون جلو بقیه.

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

راس میگه.تاپیک بغلی طرف جلو برادرش با لباس باز میگشت چون اعتراض داش شستن پهنش کردن رو بند که محرمشه ...

سه تا بچه شیر دادم

یبار سینمو کسی ندید چ زن چ مرد

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
راس میگه.تاپیک بغلی طرف جلو برادرش با لباس باز میگشت چون اعتراض داش شستن پهنش کردن رو بند که محرمشه ...

نبودم اونجا ولی بعضیام دیگه از اون طرف بوم افتادنااا

محرم بودن هم حدی داره

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤