2777
2789
عنوان

زندگی جهنمی

137 بازدید | 4 پست

چی بگم از کجا بگم

بچه ها من تو خونمون هیچ آرامشی ندارم

پدرم اعتیاد داشت خب ترک کرده اما دائما نگرانم دوباره برگرده ب روزهای قبل نمیخوام گذشته وحشتناکم دوباره تکرار بشه

مادرم ذره ای درکم نمیکنه اصلا منطقی نیست خودش بیمار دو قطبی شدیده و داروهای زیادی مصرف میکنه

با هیچکس نمیتونم درد دل کنم نمیتونم ب دوستام مشکلاتمو بگم

خودم ۵ ساله دارو میخورم برای افسردگیم

خیلی زود وابسته جنس مخالف میشم با کوچیک تررررین محبتی ک میبینم و بعدش کلی ضربه میخورم

خواهر برادر یا از فامیل کسیو ندارم ک هم جنس و هم سن من باشه صبح تا شب نگرانم غصه میخورم ب همه چیز فکر می‌کنم به تنهاییم ب کسایی ک منو نخواستن ب عشق های یک طرفه ب گریه های شبانه ب عذاب وجدان به....

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودتو قوی کنی زندگی همه مشکل داره اگر قوی تر بشی با اعتماد به نفس تر بشی هم کمتر وابسته میشی هم ...

همه میگن خودتو قوی کن اما نمیگن چجوری

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱