2777
2789
عنوان

بعدازدوسال بیبی چک مثبت شد.سالم هم بودم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 52 پست
مبارکه منم هشت روز از موعدم میگذره اما روز چهارم بی بی زدم منفی بود الان نمیدونم بازم بزنم یا نه☹️

بزار ده روز ک گذشت بیبی چک بزن

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
بزار ده روز ک گذشت بیبی چک بزن

حالم خوب نیست ی سری از حالتام از غذا افتادم فقط شبا میتونم غذا بخورم دهنم مزه بی مزگی داره فشارم تند تند میوفته سرگیجه یکم تهوع به بوها حساس شدم بیاییم قوی شده از همه مهم تر نبضای تو رحممه انگار حباب میترکه یا نوک میزنن 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خوب نیست ی سری از حالتام از غذا افتادم فقط شبا میتونم غذا بخورم دهنم مزه بی مزگی داره فشارم تند ...

به علایم توجه نکن.ولی اگر از موعدت گذشته بیبی بزن.

من هیچ وقت عقب نمینداختم.این ماه که عقب انداختم .هرروز منتظر پری بودم و واقعا برام مهم نبود ...چون خیلی کارها دارم که اگر پریود میشدم راحتتر بودم...ولی خب خداروشکر میکنم اون صلاح میدونسته که کی بهم نینی بده

حالم خوب نیست ی سری از حالتام از غذا افتادم فقط شبا میتونم غذا بخورم دهنم مزه بی مزگی داره فشارم تند ...

عزیزم حتما بارداری دیگ

بزار این دو روز بگذره بیبی چک بزن بعد برو ازمایش بده

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
عزیزم حتما بارداری دیگ بزار این دو روز بگذره بیبی چک بزن بعد برو ازمایش بده

شوهرم نمیزاره 😢میگ. توهم زدی ولی دقیقا روز تخمک گذاری ما رابطه داشتیم ی جورایی مطمئنم باردارم نمیدونم چرا بی بی نشون نداد 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
شوهرم نمیزاره 😢میگ. توهم زدی ولی دقیقا روز تخمک گذاری ما رابطه داشتیم ی جورایی مطمئنم باردارم نمیدو ...

عزیزم شما دهم پریودت باز امتحان کن ببین مثبته یا نه

اگ بازم شک داری میتونی ب همسرت نگی و بری ازمایش بدی خیالت راحت شه

بچهایی ک توی اقدامن!!

مخصوصا اونایی که سالمن...

اصلا استرس نداشته باشید .به کارای روزمره تون و برنامه هاتون ادامه بدید .بارداری یه فرایندیه که خودش اتفاق میوفته .هروقت بدن اماده باشه بارداری رخ میده

شوهرم نمیزاره 😢میگ. توهم زدی ولی دقیقا روز تخمک گذاری ما رابطه داشتیم ی جورایی مطمئنم باردارم نمیدو ...

اگر بیبی منفی بود منتظر پریودی باش.

بعضی موقعها حس شوهرامون درسته.

این ماه شوهرم موقع بیبی چک زدنم مطمین بود ک مثبته

راستی بچها.من توی این دوسال خیلی خواب بچه میدیدم.

وای این ماه خواب دیدم یه پسر زاییدم بعدش بغلش کردم و راه افتادم توی کوچه.انگار بزرگ شده بود.

بعدش پسرم میگفت اسم منو بزار رهام.منم گفتم نه اسمتو میزارم محمد...

اصلا هم نگران نباش.هروقت خدا بخواد و موقعش بشه بهن نینی میده.فقط تو برنامه های زندگی خودتو داشته باش.برنامه هاتو براساس بارداری برنانه ریزی نکن. خودش میاد برنامه تو بهم میریزه