2777
2789

بابا های شما هم اینطوری هستن پدر من اصلا نشده بیاد منو یهویی بغل کنه بگه دوست دارم یا یک چیزی برام بخره باید خودم بگم بخره همیشه هم خودم باید برم سمتش متاسفانه مادرمم همینطوریه با این تفاوت که همیشه برام چیزای مورد علاقم میخره ولی تا الان نشده بغلم کنه بوسم کنه کلا عادت ندارن و من هم مثل خودشون شدم نمیدونم باید چیکار کنم بنظرتون بهشون بگم؟

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

اره بنظرم بهشون بگو 

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر مادر ماهم هیچ وقت از این کارا نکردن

الان که من قربون صدقه بچه هام میرم مامانم مسخرم میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پدر مادر ماهم هیچ وقت از این کارا نکردن الان که من قربون صدقه بچه هام میرم مامانم مسخرم میکنه

خیلی سخته واقعا بلاخره ادم بعضی موقع ها انتظارداره خیلی خوبه شما با محبت رفتار میکنید امیدوارم مثل مادر های خودمون نباشید

بابای من که نمیاد یهو بوس و بغل کنه

بچه تر بودم می‌کرد

ولی الان ن 

ولی هعی میگ روزت چطور بود و فلان 

احساسم رو میپرسه و غیر مستقیم با خرید و حرفای قشنگ ابراز علافه میکنه

مامانم بغل و بوس نمیکنه

اما کلی هوامو داره و گندمو پاک میکنه

دقیقا منم 

بعضی اوقات میگم شاید دوستم ندارن اخه بعضی اوقات واقعا ادم نیاز به محبت داره ولی خبری نیست

بابای من که نمیاد یهو بوس و بغل کنه بچه تر بودم می‌کرد ولی الان ن  ولی هعی میگ روزت چطور بود ...

خداحفظشون کنه😊😀

من ۳۱ سالمه همیشه حرف شما رو میزنم 

من الان مدام پسرمو بوس میکنم و قربون صدقه اش میرم چیزی ازم‌میخواد جوابشو‌با جان میدم شوهرمم همینطوره 

همش میگم چرا پس پدر مادر من اینجوری حرف نزدن باهامون یا چرا ابراز نمیکردن و‌نمیکنن عشقشون رو