2777
2789
عنوان

یه چیزی شبیه نبض توی شکمم میزنه یعنی؟؟؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 29114 بازدید | 83 پست
غربال اول؟؟دومی دقیقه

والا من سونو ان تی رفتم گفت ما دستگاهمون پیشرفتس و تو سونو ان تی میفهمیم جنسیت رو و گفت پسره

🥲

چون پسر دوس داشتم اگه اشتباه گفته باشه شکست عشقی میخورم😂

والا عزیزم من رفتم گفت چون دستگاه پیشرفتس و این حرفا ما تو سونو ان تی تشخیص میدیم جنسیت رو و گفت پسر ...

نه درست گفته ..منم بارداری اول ۱۲ هفته گفت پسره و درست بود..

بارداری دوم ۱۱ هفته گفت مشخص نیس هنوز..بستگی داره..دستگاها خیلی پیشرفتس الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم من رفتم گفت چون دستگاه پیشرفتس و این حرفا ما تو سونو ان تی تشخیص میدیم جنسیت رو و گفت پسر ...

من تو ۱۴ هفته ان تی رفتم سر دخملم جنسیتو گفت بهم ولی سر این یکی ان تی رفتمم نگفت ۱۴ هفته بودم شایدم ما اشتباه کردیم شایدم اون حالا یه سونوی دیگه میری میفهمی دیگه انشاالله که سالم و صالح بیاد بغلت💜

اون دقیق نیستش اگه دکترش خیلی معروف باشه اعتماد کن تازه خطا دید زیاده نگران نباش

اگه قطعی گفت پسره پس تو اشتباه گفتی حرکتشو😂😂منم ۱۳ هفته بهم جنسیت رو قطعی گفت

اره قطعی گفت پسره حتی چندبار پرسیدم مطمعنی گفت اره بچت پسره، والا من نمیدونم ازبس امروز بهم گفتن یعنی یه چیزی مثل نبض تو شکم حس میکنی گفتم هنوز نه نمیدونم دچار توهم شدم یا واقعیه، تاامشب هیچی حس نمیکردم

سونوی ان تی خیلی دقیق نمیگن  قطعی گفت پسره؟

مال منو قطعی گفت دختره و درست بود البته کارش عالیه و معروفه تو شهرمون.یه درصدم خطا نداره

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

نه سونو که اشتباه نمیکنه..ولی همیشه مادرشوهرم میگ اکه مثل نبض دختره و طرف چپ..اگه لیز میحوره و راست ...

هنوز به مرحله تکون خوردن نرسیده عزیزم😀

فعلا فقط قلبشه اخه تازه اول سه ماهه فکر نکنم حالا حالاها تکون بخوره

میدونی بچه تو چندماهگی تکون میخوره؟ میشه بهم بگی

نه درست گفته ..منم بارداری اول ۱۲ هفته گفت پسره و درست بود.. بارداری دوم ۱۱ هفته گفت مشخص نیس هنوز. ...

اره عزیزم اینجوری بهم‌گفت حالا دیگه نمیدونم 

میگن پسر  جنسیتش زودتر مشخص میشه

اره قطعی گفت پسره حتی چندبار پرسیدم مطمعنی گفت اره بچت پسره، والا من نمیدونم ازبس امروز بهم گفتن یعن ...

نه همون پسره نگران نباش..

اون نبض هم تا ببینی چی بوده..فکر نکن همون پسره مبارکت باشه..سالم و سلامت باشید