2777
2789
عنوان

یه چیزی شبیه نبض توی شکمم میزنه یعنی؟؟؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 29114 بازدید | 83 پست
مرسی فداتشم، نگران نباش خدا شاید کمی بخاد تحملتونو بسنجه ولی شک نکن که به ارزوتون میرسین

ایشالله من زیاد نیس تو اقدامم کلا دوماهه چند روز دیگ موعدمه دیروز بیبی زدم منفی بود فعلا هیچ علائمی ندارم و امید ندارم باردار باشم...فقط چون تنبلی دارم میترسم این ماه کلی دارو و امپول مصرف کردم سینال اف و hcg و hmgو....

عزیزم شرمندم😓 انشاالله به حق این عید که گذشت به حق حضرت فاطمه و گلوی تیر خورده علی اصغر به زودی به ...

الهی آمین امیدوارم..

بچه هاتون رو نذر امام حسین کنید..من خر دو رو از امام حسین گرفتم..واقعا بچه دار نمیشدم یک سال خیمه بستم برا عاشورای حسین..چند ماه بعد باردار شدم..

شهید سید رضا حسینی هم خیلی حاجت میده..برا جد بزرگوارشون نیت کنید و ذکر بگید..هر نوع و هر تعداد ذکری که میتونید..امدوارم دامنتون سبز بشه..

برا زندگی من هم دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله من زیاد نیس تو اقدامم کلا دوماهه چند روز دیگ موعدمه دیروز بیبی زدم منفی بود فعلا هیچ علائمی ...

تا یک سال وقت داری اصلا نگران نباش..بخدا استرس بدتر میکنه..

من چند سال هر ماه میرفتم برا چکاب‌ هی میگف خب این ماه دوتا تخمک داری ک خوبه..منم استرس داشتم ک حالا میشم و ماه لعد میشم..

بعد یه بار رفتم گفتش ک اصلا این ماه تخمک آزاد نشده و باردار نمیشی منم خیالم راحت بود ک باردار نمیشم رفتم و از ذهنم بیرون گردم تا ماه بعد..و خدارو صدهزار بار شکر همون ماه باردار شدم..چون واقعا بهش فکر نکردم و استرسش رو نداشتم..

حالا شمام رعایت کن بخاطر خودت..اروم باش

ایشالله من زیاد نیس تو اقدامم کلا دوماهه چند روز دیگ موعدمه دیروز بیبی زدم منفی بود فعلا هیچ علائمی ...

من فکر کردم خیلی وقته منتظرین عزیزم دوماه که چیزی نیست انشاالله که بارداری، اخه بارداری اولش علائمی نداره و قبل پریودی هم بی بی چک زیاد مشخص نیست باید از موعدت بگذره تا بی بی مثبت شه،من بارداز بودم یه هفته از پریودیم گذشت هیچ علائمی هم نداشتم فقط دیدم پری نمیشم بی بی زدم مثبت شد، تازه تا هفت هفته هم علائمی از بارداری نداشتم، فعلا زوده واسه اینکه بگی علائمشو نداری شاید خدا کمک کرد این ماه بی بی چک مثبت شد

الهی آمین امیدوارم.. بچه هاتون رو نذر امام حسین کنید..من خر دو رو از امام حسین گرفتم..واقعا بچه دار ...

عزیزم انشاالله که زندگیت به بهترین نحو ممکن پیش بره

واقعا خدا کنه همه اقدامیا به مرادشون برسن