2777
2789
من برادرزاده م که 7 سالشه موهاش تا ساق پاهاشه مشکی پرپشت لخخخخخخخخت و صاااااافه بنظرتون چند میخرن 🥺

بخدا نمی‌دونم منم رفتم موهامو کوتاه کنم ارایشگر گفت چرا خراب شه بد من میخرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم نظ بابامی بهش میگم تو ی روز 13تومن بهم میدم یگه گ نخور مندازی دور نمیفروشی🤣😐

اقا جدی میگم نگه دار🥲 آخه نمیدونم من نگه داشتم دوتاشو چون موهام زود بلند میشه قاب کنم تو اگه میخوای بندازی بره بفروش خب ولی به کسی نگو که نگن چیزی لهت

درحال ساخت ....:)

فرقی با تن فروشی ندارع ازین کار متنفرم

وا میخواد بره تو آشغال خب بابتش پول بگیریم چ اشکال داره ؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
واسه چی ؟

کنجکاو شدم چون گفتی تا زانومه 🥺

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
من برادرزاده م که 7 سالشه موهاش تا ساق پاهاشه مشکی پرپشت لخخخخخخخخت و صاااااافه بنظرتون چند میخرن 🥺

عزیزززم چه ناز نفروشه الان کل زیباییش همون ولی همون هفت تومنی اینا چون قذشون که کوتاه هست بلند تر نشون میده

درحال ساخت ....:)

بخدا نمی‌دونم منم رفتم موهامو کوتاه کنم ارایشگر گفت چرا خراب شه بد من میخرم

چه خوب بوده  ک گفته نیمده برداره بدون اطلاعت🤣

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عزیزززم چه ناز نفروشه الان کل زیباییش همون ولی همون هفت تومنی اینا چون قذشون که کوتاه هست بلند تر نش ...

اره بزنم ب تخته خیلی قشنگه عکس میذارم ببین 

پدر جان با این کار مخالفم😢😢😢

اذیت نیستی این همه بلنده؟؟ دختر من 60 سانته موهاش خیلی سختمه البته 8 سالشه

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍