2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش دکتر گفت کمه؟ منم میگن وزن جنین کم هست ۲۸ هفته ۱۲۰۰ بوده .منم با شما هستم ۳۳ هفته و ۳ روزم هفت ...

آره دکترم  ماله سونو نه بیرون متخصص زنان گفت 

وخدای که بشدت کافیست

خانوما توروخدا به منم کمک کنید از صبح سرشکمم پیش معده درد می‌کنه دردش اینجوریه هی میگیره ول می‌کنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم وزنش ۱۹۲۰ گرم هست حالا یا صد گرم بالاتر یا پایین نوشته تو سونو مشخصه 

خودمم میخونم میگم یعنی اینقد کمه وزن الان یعنی باید چقد باشه بخدا از دیروز اینقد فکرم مشغوله که دارم دیوونه میشم شوهرم میگه استرس داشته باشی خوب اونم خودش بده ولی چیکار کنم 

وخدای که بشدت کافیست
خودمم میخونم میگم یعنی اینقد کمه وزن الان یعنی باید چقد باشه بخدا از دیروز اینقد فکرم مشغوله که دارم ...

چیزایی که گفتم بخور خیلی وزنش زیاد میشه بعلاوه قرار نیست همه بچه ها وزن بالا داشته باشن الان تقریبا دو کیلو دیگه تا زایمانت سه کیلو میشه بعضی بچه ها ریزن متولد میشن درشت میشن 

چیزایی که گفتم بخور خیلی وزنش زیاد میشه بعلاوه قرار نیست همه بچه ها وزن بالا داشته باشن الان تقریبا ...

ایشالا که بشه اصن دکتر ترسوندتم میگفت تکون میخوره دردنداری فلان بمان گفتم بابا من خداروشکر خوبم اگه اینطوری یا نمیدونم تکون هاشوحس نکردی بروبیمارستان سریع

وخدای که بشدت کافیست
ایشالا که بشه اصن دکتر ترسوندتم میگفت تکون میخوره دردنداری فلان بمان گفتم بابا من خداروشکر خوبم اگه ...

تکون درسته مهمه ولی اگر حرکاتش خوبه نگران نباش همه  بچه ها قرار نیست مثل هم متولد بشن 

تکون درسته مهمه ولی اگر حرکاتش خوبه نگران نباش همه  بچه ها قرار نیست مثل هم متولد بشن

آره یعنی بخدا من ایترس زایمان داشتم از دیروز فقط میگم بچم خوب باشه بزار خودم بمیرم دیگه ن استرسی ن ترسی 

وخدای که بشدت کافیست
مطمئن هستین ؟؟؟ 

بله نوشته بود 

خداروشکر الان تو نه ماهه 2وکیلو و خورده ای هست

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
واقعا 😳😳

بله ولی الان خداروشکر دو کیلو و خورده ای هست

تو نه ماهه

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌