2777
2789
عنوان

سرگزشت زندگی من بیچاره...😔

368 بازدید | 52 پست

من ۱۵ سالم بود شوهرم دادن سال۹۲ خیلی بچه بودم فکر میکردم چه کار خفنی کردم که شوهر دارم..اومدم شهرغریب با۸ساعت فاصله بامامانم اینا..خنگ بودم نمیفهمیدم ...۲سال عقد بودم بعد جهیزیه اوردم ..چقدر بدبختی کشیدم شوهرم نمیزاشت برم پیش مامانم تا طلاق رفتم ولی خرشدم برگشتم...الان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خبب

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

تقریبا ۸سال از ازدواجم میگذره همش ۲۴سالمه درس نخوندم یه پسر ۱.۵ساله دارم ..شوهرم نمیبره منو خونه مامانم اینا همش بهونه میاره تا۱۷ ماه بعد نباید بره سر کار ولی میگه نه😭😭دلم پر میزنه واسه شهرم مامانم بابام و...

تقریبا ۸سال از ازدواجم میگذره همش ۲۴سالمه درس نخوندم یه پسر ۱.۵ساله دارم ..شوهرم نمیبره منو خونه مام ...

😐😐😐این چه کاریه 

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞

هروقت مامانم اینا اومدن خونمون قیافه گرفت و محل نداد جلوشون باهام بحث کرد پسرم ۶ ماهش بود کیسه صفرا عمل کردم نزاشت مامانم پیشم بمونه...من موندم و یه بچه ۶ماهه و مریضی

تقریبا ۸سال از ازدواجم میگذره همش ۲۴سالمه درس نخوندم یه پسر ۱.۵ساله دارم ..شوهرم نمیبره منو خونه مام ...

من ۱۶سالمه دارم نامزد میکنم ولی نامزدم خانواده منو خیلی دوست داره 

درس هم میزاره بخونم 

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞