2777
2789

یعنی قبلا اصلا به این موضوع فکر نمیکردم اما اینجا انقدر تاپیک عجیب دیدم که وحشتناکه ..یکی میگه برادرشوهر به زنش میگه عزیزم شوهر من میگه مریم فقط..سه روز گریه کردم .یکی میگه دخترخالم ۵ تومن حقوق میگیره من دق کردم .اون یکی میگه رفتیم عروسی یاد عروسی خودم افتادم خیلی اشک ریختم .از همه فجیع تر اکثرا میان جواب میدن عیب نداره همه حسودن تو عیبی نداری🤔یعنی من از وقتی اینجام هیچی دیگه به هیچکس نمیگم چون حس میکنم ذات مردم بد شده و بخیلن خیلی ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط موندم چرا انقد زندگیو به کام خودشون بااین چیزا تلخ میکنن ... بابا کیف کنید ول کنید بقیه رو 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

وایییی دقیقااااا آدم مغزش میترکه،پا یه فامیل این جوری داریم،پررررررر از انرژی منفیه مثلا به تازه عروس دامادهای فامیل حسودی میکنه میره دعا میگیره و.... اصلا آدم میمونه 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
مهم تر اینه شما چرا انقدر نظرات رو جدی میگیری!

چون قبلا یک صدم ذهنم نمیرفت اگر فلانی اینو گفت یعنی منظور داره ولی الان میبینم همون دیالوگ ها تو محیط واقعیم تکرار میشه پس نشون میده مسئله جدی هست