2777
2789
عنوان

کیا خیلی خرج میکنن و ولخرج هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 43 پست

بنظر من هر تو چیزی افراط بشه لذت نمیشه ازش برد 

خرید زیادی دیگه نمیچسبه به ادم کیفرنمیده

قناعت زیادم همینجور از بیشتر خوشی هات میگذری

تو هرکاری متعادل باشیم بهتره

خرید پس انداز

سفر باید باشه بجا تا کیف کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ۵۰ بیشتر میشه که اگرپیج  ارزون سراغ  داری بمنم بده

منم در حده همین ۵۰وسایل میخرم‌ پیج ندارم کرمانشاه تنوع‌مبل‌و‌سرویش زیاد داره 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

من ا هفته پیش ۷۵۰۰دادم گوشی همش عذاب وجدان دارم با اینکه خودم کار کردم خریدم ولی حس میکنم زیاد پول دادم در حالی که میشد با دو‌ تومن هم گوشی خرید 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
من همیشه کم خرج میکنم عروسی مختصر گرفتم چندسال توی یه اتاق خونه مادرشوهر زندگی کردم کمتر از همه لباس ...

دقیقا مثل شمام.البته همسرم میبینه واقعا خرج نمیکنم یوقتایی مثلا میگه واسه کی میزاریم این پولا رو وفلان...اما من همش عاقبت اندیشی میکنم و فقط سعیم اینه حتی چیزای کوچیک آشپزخونه اگر نیاز نباشه نخرم..وسیله ای که کاربرد نداره تو خونمون کمه ولی بازم میگم کاش نخریده بودیم مثلا

اها به دل خوش بخری  عزیزم

ممنونم گلم شمام توی سایت دیوار برو نگاه کن قسمت فروشگاهی چیزای خوبی داره

دقیقا مثل شمام.البته همسرم میبینه واقعا خرج نمیکنم یوقتایی مثلا میگه واسه کی میزاریم این پولا رو وفل ...

من اگه پول دستم باشه خرید میکنم اما کلا چیزی دستم نیست یعنی  عملا هیچ کاره ام توی خونه یعنی اختیاری ندارم بگم فلان وسیله اشپزخونه لازمه میخام بخرم فقط باید خودش تشخیص بده تا بخره وگرنه من هیچ

ممنونم گلم شمام توی سایت دیوار برو نگاه کن قسمت فروشگاهی چیزای خوبی داره

من  حضورا شاید نتونم  بخرم  سفارش میدم  ببین  یه پیج دارم خیلی  شیکه  ولی گرون یخورده  مثلا میزنهار خوری ۳۰  سرویس خواب ۲۵  ولی شیکه

من  حضورا شاید نتونم  بخرم  سفارش میدم  ببین  یه پیج دارم خیلی  شیکه&n ...

اوه‌ اوه‌ اونجوری باید چند سال کار کنم تا بتونم‌ بخرم😄

اره دقیقا  منم واسه همین گفتم گرونه  ولی خب اگر ارزونترم ببینم شیک باشه  میخرم

اینجا خدایی شیکه و ارزون 

مجرد ک بودم خیلی خرج خودم میکردم از پوشاک و ارایشی و زیبایی و خوراک چون شاغل بودم

اما الان چون متاهلم و شغلی ندارم با وجود اینکه کارت شوهرم دستمه اما خرجی نمیکنم سختمه ولی دارم عادت میکنم خیلی کم خرج میکنم